Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erektált állapotban köldökig érő pénisz nagyjából mekkora lehet?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 16:17
1/11 anonim válasza:
Fogod a vonalzót és megméred alulról a köldöködig hány cm. Egyébként testmagasság függő. Nyilvánvalóan más ez a távolság egy két méteres égimeszelőnél mint egy 170 cm magas fickónál.
2/11 A kérdező kommentje:
Mivel én nő vagyok és jóval kisebb nála, ez aligha jó módszer…
2023. febr. 28. 16:38
3/11 anonim válasza:
Mert ha kisebb vagy nem ér oda a kezed???
4/11 anonim válasza:
Kiegyenesedett testtartásban áll a fickó vagy ül kissé összenyomott hassal miközben köldökig ér neki ha odahajtja? Ez se mindegy. Amúgy ha addig ér neki akkor az már nagynak számít,18 centi megvan neki szerintem.
5/11 A kérdező kommentje:
3# látom, nem sikerült megérteni…🤦♀️
2023. febr. 28. 17:02
6/11 A kérdező kommentje:
4# igazad van, kissé görnyedve ül és úgy ér kb. a köldöke alá kicsivel.
2023. febr. 28. 17:04
7/11 anonim válasza:
Akkor az úgy csak egy sima közepes farok. Nekem ha fekszek és hátrahajtom akkor 2 centivel van a vége a köldököm alatt(180 cm vagyok).Átlagos,16 centi körüli farok.
8/11 A kérdező kommentje:
7# köszi, 15-16 centisre tippeltem én is. Srác amúgy 190 felett van valamivel.
2023. febr. 28. 17:10
9/11 anonim válasza:
De most a pöcse mérete alapján fogod eldönteni, hogy lesz-e valami köztetek vagy sem? Normális méretű, a nagy átlag, nehogy már 2 centin múljon a dolog...
10/11 A kérdező kommentje:
9# írtam ilyet valahol? Vagy miből sikerült ezt a fantasztikus következtetést levonni?
Szerintem ne gondolkozz…😓
2023. márc. 1. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!