Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy óvszernek ha kibontatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy óvszernek ha kibontatlan állapotban kisebb a körmérete mint amilyen vastag a makkom és a péniszem nagy része (merevedésnél), akkor az már lötyögni biztos hogy nem fog rajtam?

Figyelt kérdés

2022. dec. 28. 19:30
 1/6 anonim válasza:
78%

Szia! Nem valószinű, inkább vigyázz vele ne legyen túl feszes... válassz olyat, amibe kényelmes is és nem esik le ;)

A túl feszesek kényelmetlenek tudnak lenni...

2022. dec. 28. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet kicsit félreérthetően tettem fel a kérdést.

Szóval látszik a kondom körvonala a csomagoláson keresztül ezen a képen pl:

[link]

Ha a péniszem mereven vastagabb mint ez az átlátszó rész (mármint amit élőben látok, nyílván nem kép alapján akarom megállapítani), akkor biztos hogy nem fog lötyögni?

2022. dec. 28. 19:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Na előbb sikerült a másik profilomról írni véletlenül… Bocs.

Szóval az a bajom, hogy most csak egy hármas csomagom van, és lehet később lesz szex. Most nem szeretnék el pazarolni egyet sem csak azért, hogy felpróbáljam…

Régebben egyszer volt rajtam XXL-es óvszer és az lötyögött, kényelmetlen volt, de használható… Csak ciki volt egy kicsit hogy lötyögött.

Most ez nem XXL, hanem XL-es, de még ilyet nem próbáltam.

A sima az viszont meg szűk szokott lenni, mondjuk az is használható, de az meg volt hogy elszakadt.

2022. dec. 28. 20:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Rá van írva, hogy mekkora vastagságra, de azt nem tudom hogy a péniszem mekkora pontosan és eszközöm sincs lemérni.
2022. dec. 28. 20:02
 5/6 anonim válasza:
100%
Ha bizonytalan vagy az egyezlen lehetőség, ha felpróbálod. De ha eddigi tapasztalataid szerint a másik kettővel voltak gondok... akkor szerintem a kettő közötti az Xl-es megfelelő lesz!
2022. dec. 28. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha már nem nyújtott állapotban is alig megy fel akkor valószínűleg szűk lesz. Kipróbálod, kitapasztalod melyik a jó méret, márka.

Egy valami NEEEEE legyen: túl nagy, mert akkor könnyen lecsúszik.

2022. dec. 28. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!