Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy óvszernek ha kibontatlan állapotban kisebb a körmérete mint amilyen vastag a makkom és a péniszem nagy része (merevedésnél), akkor az már lötyögni biztos hogy nem fog rajtam?
Szia! Nem valószinű, inkább vigyázz vele ne legyen túl feszes... válassz olyat, amibe kényelmes is és nem esik le ;)
A túl feszesek kényelmetlenek tudnak lenni...
Lehet kicsit félreérthetően tettem fel a kérdést.
Szóval látszik a kondom körvonala a csomagoláson keresztül ezen a képen pl:
Ha a péniszem mereven vastagabb mint ez az átlátszó rész (mármint amit élőben látok, nyílván nem kép alapján akarom megállapítani), akkor biztos hogy nem fog lötyögni?
Na előbb sikerült a másik profilomról írni véletlenül… Bocs.
Szóval az a bajom, hogy most csak egy hármas csomagom van, és lehet később lesz szex. Most nem szeretnék el pazarolni egyet sem csak azért, hogy felpróbáljam…
Régebben egyszer volt rajtam XXL-es óvszer és az lötyögött, kényelmetlen volt, de használható… Csak ciki volt egy kicsit hogy lötyögött.
Most ez nem XXL, hanem XL-es, de még ilyet nem próbáltam.
A sima az viszont meg szűk szokott lenni, mondjuk az is használható, de az meg volt hogy elszakadt.
Ha már nem nyújtott állapotban is alig megy fel akkor valószínűleg szűk lesz. Kipróbálod, kitapasztalod melyik a jó méret, márka.
Egy valami NEEEEE legyen: túl nagy, mert akkor könnyen lecsúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!