Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Folyton ezeket nézi a párom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton ezeket nézi a párom, jobb lenne szakítanom?

Figyelt kérdés

Sokáig azt hittem minden tökéletes a kapcsolatomban, hogy imádjuk egymást… aztán két éve észre vettem hogy erotikusabb oldalakat lájkol facebookon, meg az instája is tele volt nőkkel, lábakkal, harisnyákkal. Akkor teljesen letagadta, hogy ő ezeket nézné, csak véletlenül jönnek be.

Próbáltam megérteni, mondtam, ha bármilyen plusz igénye van szexben, valami izgatja akkor ossza meg velem is, élje meg velem is, benne vagyok az ilyesmiben.(gondolok itt a lábas, harisnyás fétisre, mivel tele volt ilyen képekkel, és nekem sosem mondta hogy bejön neki)

Tagadta továbbra is. Nemrég viszont rajta kaptam hogy újra ilyen nőket nézeget, most már a làbak mellett motoron ülő pucér nők voltak vagy vezették( nemrég vett ő is)

Újabb komoly beszélgetés, olyanokat mondott, hogy szégyellte azért tagadta eddig. Ezt is elfogadtam, csináltam magamról is hasonló képeket, vettem kellékeket, mondtam éljük meg együtt ezeket.

Sajnos nem jött be, azóta is ugyanezeket nézi… úgy érzem sosem leszek elég, neki más valami kell ilyen téren és emiatt folyton görcsölök. Pedig minden más téren annyira jó kapcsolatunk volt:((

2023. febr. 27. 23:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ő igazából sosem kért tőlem semmit. Ha kérdeztem is mindig az volt hogy “jó veled így, nem kell semmi más” max együttműködött ha mondtam hogy vegyünk játékokat, jött ő is ötletekkel. A làbamat unja masszirozni, többször kértem rá de nem sok kedve van. Szexnél néha végig puszilja de ugyanúgy mint barmi más testrészemet. Ja és magassarkús képek is voltak, én szinte sosem hordok mert magas vagyok.. ezt is őszintén megkérdeztem vegyek e fel a kedvéért de nem volt a válasz mert “te így is jó vagy”
2023. febr. 28. 00:18
 22/27 anonim ***** válasza:

21#: Hát akkor kb. 3 "megoldás" lehetséges:

A, vagy elfogadod, hogy ez neki a mániája, de nem veled éli ki;

B, vagy kezelteti egy szexuálpszichológussal ezt a helyzetet;

C, vagy a szakítás, de szerintem ez nem olyan horderejű probléma lenne, hogy ezt kellene meglépni.

2023. febr. 28. 00:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Egyszerű a válasz, a te lábaid szereti veled együtt, de átlagos neki, nem izgatja fel. Olvasható, te mindent megtettél, nem a te hibád! A vadászösztön bizonyos férfiakból nem tűnik el, mindig más nőkről ábrándoznak, más izgatja őket. Őszintén sajnállak kérdező, de lehet legjobb lenne ebből a kapcsolatból kilépned, mielőtt még mélyebb és gyögyíthatatlan lelki sebeket nem okoz neked a barátod! Te mindenre kész voltál, még egyszer írom nem a te hibád, veled nincs baj.
2023. febr. 28. 02:43
 24/27 anonim ***** válasza:
Meg kellene próbálni amit a #20 mond. Nem vesztesz vele semmit, lehet hogy csak nem meri mondani ezeket a dolgokat.
2023. febr. 28. 03:07
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként önző viselkedésnek tartom, amit a párod csinál, különösen hogy ilyen együttműködő, a vágyait kereső és odaadó vagy. Ha ennyire képtelen elhagyni ezt, akkor valószínűleg függő, amiről nem ártana leszoknia. Szerintem nyugodtan és őszintén mondd neki, hogy ez téged zavar. Ha már megtetted, és hiába, akkor nem nagyon tudok mit mondani, őszintén szólva meglehetősen gyerekes viselkedés ez a részéről.
2023. febr. 28. 08:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem kedves kérdező ne sirdogalj, kicsit jobban bele kéne szarni a csávóba és megnézni, hogy te mit szeretnél. Benne vagy-e abban, hogy még 40evig azt hallgatod, hogy minden rendben, jó vagy kicsim, közben nem áll fel arra, ha kedvében akarsz járni a harisnyakkal. Nem rád vágyik testileg, lelkileg lehet, hogy igen meg a személyiséged alapján biztos ki is szolgalod őt, amit nem becsül meg. Kenyelmes neki ez az állapot ő elrecskázgat, amíg te szenvedsz, ez jobb már nem lesz, én is voltam hasonlóban, jó volt a szex, de mindig másra gondoltam közben. Csak a kövi pasidat fogom sajnálni aki már nem fogja megkapni ugyanazt a törődést, amit te nyújtani tudsz
2023. febr. 28. 11:32
 27/27 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező: kiváncsi leszek a probléma megoldására, majd írd meg, ha lehet. Drukkolok, hogy jó irányba menjen. Köszi.
2023. febr. 28. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!