Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex előtt valóban érdemes pár napig hanyagolni a mszturbációt srácként?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Érdemes előtte "kiéheztetnie" magát az embernek, akkor sokkal jobb lesz a szex? Illetve ki hogyan próbálja kibírni napokig-hetekig?2023. febr. 25. 10:38
1/9 anonim 

válasza:

Hm én úgy vettem észre hogy a pasiknak se annyira kielégítő az 1 perces szex
3/9 anonim 

válasza:

hát ha egyből el akarsz sülni, akkor jó terv
4/9 anonim 

válasza:

Alapvetően hanyagolni kellene ha van barátnőd.
5/9 anonim 

válasza:

Az én tapasztalatom az, hogy ha túlságosan tele van a tegez akkor akcióban rögtön repül a nyíl. Úgy, hogy jobb néhány vakpróba után támadni élesben mert nagyobb, hosszabb lesz a küzdelem élménye. Sőt, az "ellenfél" is jobban elismeri a sikert.
6/9 anonim 

válasza:

Nem. Ez nagyon rossz ötlet.
- Éhezés után sokat enni, gyomorrontáshoz vezet.
Az emberi test természetes ritmuát folyamatosan kell fenntartani minden életfunkcióban. (evés, ivás, mozgás, munka, pihenés, lelki egyensúly - szexualitás, stb) A hormonok ütemezik a testünk belső óráját, ebbe nem okos dolog erőszakkal beleavatkozni.
Attól nem lesz jobb egy tervezett szexuális együttlét, hogy előtte napokig kínozod magad. Inkább dupla csalódás.
7/9 anonim 

válasza:

Ha nem vagy korai magömléses, akkor lehet. Nekem mindig az volt a gond, hogy ha viszonylag újabb csajom volt, akkor nagyon felizgultam, hamar elsültem. Ezért mindig jól kivertem többször is, hogy tovább bírjam a szexet és ne süljek el olyan hamar.
8/9 anonim 

válasza:

Max. előtte való nap, vagy aznap ne verd ki hogy több menetet bírj, amúgy felesleges ráböjtölni.
9/9 anonim 

válasza:

Ráböjtölni felesleges
Max előtte nap vagy aznap ne verd ki
Egyszer csináltam 5 nap mrgtartóztatást utána a szexnél az első 2 aktust 2 percig sem bírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!