Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet esélye egy 50-es éveinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélye egy 50-es éveinek végén járó,sportos férfinak egy nála jóval fiatalabb,30-as,40-es extra molett/150 kg+-os/nőnél?

Figyelt kérdés

Zavaró-e a kor-és súlykülönbség?

Az ilyen nők a zsánereim,az ilyen alkatú nőket találom vonzónak.

2023. febr. 24. 09:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kíváncsian várom!
2023. febr. 24. 12:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi van gyerekek most jöttetek rá hogy a GyK-n ha nőnek gondolnak valakit akkor azonnal priviözönnel "örvendeztetik" meg? 😂

Kérdező, a kor- és súlykülönbség egy dolog, NEM ez határozza meg hogy az adott nőnek ki, milyen típusú pasi jön be. Mintha azt kérdeznéd hogy tippeljük meg hogy a szőke, kékszemű emberek szeretik-e a túrós csuszát.

2023. febr. 24. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Omega5 írta:

"Szia!

Sokat gondolkodtam,hogy kit zaklathatok.

Egy tippem van: Ildikó vagy,s én Editet zaklatom.

Az a zaklatás,hogy írok neki karácsonyra,névnapjára,szülinapjára?

Ő is írt a névnapomra tavaly.

Amúgy még mindig nagyon tetszik,s rengetegszer jut eszembe.

A kapcsolatot tényleg én rontottam el,el sem hiszed mennyire bánom.

Ha mégsem Ildikó vagy,akkor bocs.

Egy válasznak örülnék!"

Ha nem járul hozzá, akkor nem fogom elárulni, és mocsadék dolog annak ellenére kérni, de hát ebből is csak az látszik, hogy féreg vagy.

Nyilvánvaló, hogy nem vagy te olyan nagy lovag, hogy csak ennyi legyen a rovásodon, hogy köszönsz, még a végén megsajnállak.

2023. febr. 24. 15:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Milyen dolog privát levelet kiírni nyilvánosan? Ezek után ki a féreg? Milyen erkölcsi szinten áll az ilyen ember?

A témát én lezártam!

2023. febr. 24. 15:55
 15/15 anonim ***** válasza:

#13-14 tökéletesen megérdemlitek egymást 😂

#13 elég lett volna egy tiltógomb (ezért van ez a funkció)

2023. febr. 24. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!