Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye egy 50-es éveinek végén járó,sportos férfinak egy nála jóval fiatalabb,30-as,40-es extra molett/150 kg+-os/nőnél?
Figyelt kérdés
Zavaró-e a kor-és súlykülönbség?
Az ilyen nők a zsánereim,az ilyen alkatú nőket találom vonzónak.
2023. febr. 24. 09:09
1/15 anonim válasza:
180 kg vagyok, 30 év, nálam van esélye egy 50-esnek.
4/15 anonim válasza:
Gordon33 teljes diszkréció mellett még fizetne is!
5/15 A kérdező kommentje:
3-as:nem értem,miért jó kamu válaszokat adni. Ennek örülsz? Ez életed értelme? Szánalmasnak,primitívnek tartom az ilyen embereket.Gondolom a hétköznapi,való világban nagy nullák,s itt élik ki magukat névtelenül.
4-es:ki az a Gordon 33? Ha olyan nő,amilyet keresek,akkor szívesen ismerkedek vele.
2023. febr. 24. 10:51
6/15 anonim válasza:
Omega5, higgadj le, és tanulj jómodort. Pont neked nem kéne panaszkodni, már írt nekem valaki, hogy zaklatod iszonyat bunkó módon. Tehát konkrétan pont megérdemled.
Ilyen a karma.
7/15 A kérdező kommentje:
Ez tévedés,kamu. Soha nem zaklattam senkit!
2023. febr. 24. 11:05
8/15 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem érezted annak, de az illető másképp érezte.
9/15 A kérdező kommentje:
Őszintén mondom,fogalmam sincs kire gondolsz.Ha megírod privátban,megköszönöm,mert kíváncsi vagyok.
2023. febr. 24. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!