Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy nő nagyon perverz?
Figyelt kérdés
De tényleg nagyon, aki olyan dolgokra vágyik, amire nem igazán van partner.2023. febr. 23. 13:27
1/11 anonim válasza:
én nagyon perverz vagyok, de inkább mutogatásban mint kontaktusban
3/11 anonim válasza:
Több van, mint gondolnánk.
Bár, kinek mi a perverz.
Azok a nők, akkikel eddig dolgom volt, kb. 70 %-ban perverzek voltak.
4/11 anonim válasza:
A nagyon perverz ( bár ez is szubjektív kategória) ritka.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem annyira ritka, csak a nők nem feltétlenül akarnak random férfiakkal perverzkedni így nem derül ki csak akkor, ha kapcsolatban vagytok.
6/11 mikeXxX válasza:
Voltak dolgok amik megleptek nèha valakinèl de igazán perverz nőt nem ismertem soha bár lehet amiatt van mert èn is az vagyok 🤣!
7/11 anonim válasza:
Sok, mert ők inkább a "lelki terrorista" kategóriát nagyon tudják képviselni. Míg fizikális bántalmazást nem igazán alkalmaznak.
8/11 anonim válasza:
Jajj egyáltalán nem ritka, vagy csak nekem volt vagy nem volt szerencsém ilyen mindenféle fétisesekhez. Bár igen kinek mi a perverz. Nekem kb 5-ből 4-szer volt az, hogy azt mondtam, hogy ez a csaj full beteg, pedig azért magasan van az ingerküszöböm nekem is.
9/11 anonim válasza:
A net tele van nagyon perverz nőkkel, meg olyanokkal, akiknek csak ilyen női partnereik voltak szinte... :D A valóság meg...
10/11 anonim válasza:
Rengeteg van, de kb 5 százalék aki fel is vállalja életben párkapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!