Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők egyetemen gyakori hogy idősebb pasikkal összejönnek?
Levelezőn munka mellett kezdtem most egyetemen. Én 41 vagyok. A csoportban életkorban 19-55 ig vagyunk, legtöbben olyan 30-35 évesek, és van 3-4 fő akik klasszikus egyetemista korúak 19-22 évesig.
Engem kicsit lesokkolt amikor láttam hogy az egyik fiatal kiscsaj 22 éves összejött egy tőlem is idősebb csoporttársammal aki most lett 43 éves.
Basszus, nekem családom van, gyerekeim, a legnagyobb lányom 17 éves, szóval hát ez így annyira groteszk!!!
De ők ketten nem zavartatják magukat. Nem is értem az ilyen pasiknak mi a franc romlott el az életükben?
Miért nincs felesége, gyerekei? Miért van ennyi évesen ezen a szinten, hogy kiscsajokkal kavar???
Ez ritka jelenség vagy gyakori?
# 1
ezek szerint akkor ez ilyen beteges kivétel
ismertem néhányat, de túlnyomó többségében nem ez a jellemző.
#1 azért nem kéne egyből betegesnek címkézni, akinek mások az elvárásai egy kapcsolatban, mint neked. egyik egyetemista csajhaverom éveken át próbálkozott a vele egyidős srácokkal, de egyszerűen nem voltak egy hullámhosszon, másképp gondolkozott mint a fiatal átlag, illetve meglehetősen sikeres volt a pályafutásában, ami már alapból elég sok srác egóját sértette. végül egy 15 évvel idősebb faszival jött össze, és azt mondom, tökre passzolnak egymáshoz.
bocsi, nem #1-nek akartam írni, hanem #3-nak.
szóval értem, hogy félted a lányod, de rövidesen felnőtt nő lesz. azzal pedig, hogy két felnőtt kapcsolatban van-e vagy sem, az elfogadáson kívül mást nem tudsz tenni.
# 4
hallottam már ezt a "nem egy hullámhosszon" levést, de egy 20 évvel idősebbel nem pont ugyanez történik?
# 6
# 8
hát nekem ez új amit mondtok és amúgy meglep.
Szóval akkor ha ilyen fiatal nők ennyivel idősebb férfival összejönnek akkor ez a dolog van hogy ők annyira "egy hullámhosszon" vannak érzelmileg?
De a külsővel mi a helyzet?
Oké mondjuk pont ez a 43 éves pasi a csoporttársam, elismerem férfi szemmel is tényleg nem átlag 40-es pasi külsejét tekintve, nem ráncos, nem elhízott, nem pocakos, tényleg sportos, intelligens.
# 7
# 8
hát nekem ez új amit mondtok és amúgy meglep.
Szóval akkor ha ilyen fiatal nők ennyivel idősebb férfival összejönnek akkor ez a dolog van hogy ők annyira "egy hullámhosszon" vannak érzelmileg?
De a külsővel mi a helyzet?
Oké mondjuk pont ez a 43 éves pasi a csoporttársam, elismerem férfi szemmel is tényleg nem átlag 40-es pasi külsejét tekintve, nem ráncos, nem elhízott, nem pocakos, tényleg sportos, intelligens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!