Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engem tartott a legszebbnek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem tartott a legszebbnek, aztán rám unt. Miért? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen jöttem össze a barátommal. Nagyon tetszettem neki, hónapokig próbálkozott nálam, de mivel akkor jöttem ki egy szakításból, engem még nem nagyon érdekelt az ismerkedés. Van egy közös barátunk, ő mindig küldte, hogy hogy áradozik rólam, hogy mennyire szép vagyok, ezer éve tetszem neki, ilyen a tökéletes nő, stb.

Végül összejöttünk, kb. fél évig napi 2-3 szex volt, folyamatosan mondogatta nekem is, hogy nem tud velem betelni, ilyen szép nőt még nem látott, és csak remélni merte, hogy megkaphat. Nem vártam ilyen mondatokra, illetve nekem ennyi szexre sincs szükségem, de jól esett, hogy ennyire oda van értem.

Azóta eltelt egy év, másfél éve vagyunk együtt. Jó, ha hetente van szex, már nem dicsér annyit, sőt, sokszor talál rajtam valami hibát. Hogy fordulhatott ez így át? Ennyire rám unt? Ez borzasztó. Mással is volt már ilyen? Mi lett a vége?

2023. febr. 23. 12:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Örülhetne hogy egyáltalán szóba áltál vele
2023. febr. 23. 18:31
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű a történet: Pontosan azt mondta amit szerinte hallani akar a legtöbb csaj. Legszebb, legjobban szopik, legjobb a puncija, legviccesebb...

LEG, LEG LEG és nem csak ez hanem kizárólag ő a szép, szopik jól , vicces stb.

Talán pont egy ilyen nyomást érzett , talán miattad. Lehet ebbe roskadt bele. Sajnálom csajok, de ez a véleményem

2023. febr. 23. 20:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Mert megkapta amit akart. Kiélvezte, most pedig keresi a következő levadásznivalót. :D
2023. febr. 24. 14:41
 24/24 anonim ***** válasza:
A külső önmagában nem minden. Bár sokan ezt gondolják. A helyzet az, hogy társul hozzá egy személyiség is. Ami lehet, hogy hosszú távon valakinek jó és valakinek nem.
2023. febr. 24. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!