Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt h megcsaltad parod es sose mondtad el?
Ha igen akkor hogyan tortent?
Milyen volt?
Hogy kezdodott?
Es volt valami ami mas volt?
En megcsaltam parom es a lany a engedte az analt amit parom nem es felek h megint megfogom vele, paromat imadom ez a lany meg csak szexualisan vonz akit erdekel annak elmondom az egesz storyt
Kb 3 éve kezdődött. Egy baráti párral ittunk, a csaj félrészegen elkezdte nyomni, hogy üvegezzünk. Persze volt pár szokásos hülyeség, hogy csók, stb. de egy ponton a csaja azt mondta, hogy vegyem elő a farkam. A barátom nagyon jó fej és sokkal jobban szeretem, mint a nem túl okos, nem túl szép és nagyon r!banc csaját, de tényleg 12 centis farka van, nekem meg 17. A buli folytatódott, ittunk meg állatkodtunk tovább. Végül csak mi hárman maradtunk ott. A csaj odajött hozzám, hogy dugj meg. De így, a pasija előtt. A barátom is mondta, hogy ha a csaj ezt akarja, akkor oké. Nem volt egy nagy action, de eléggé izgatott, ahogy közben a barátom nezett minket, a csaja meg, akiben tövig voltam, hatalmasakat nyögött, meg beszélt hozzá ilyeneket, hogy hívjuk át máskor is, meg végre egy rendes fasz.
Ekkortól fogva rájöttem, hogy nincs ebben semmi különös, és elkezdtem másokkal is szexelni. A feleségem meg nem tud róla, bár hallgatólagosan jóváhagyta, mert azt mondta, hogy ha továbbra is őt szeretem, akkor azt csinálok amit akarok, de ő hallani sem akar róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!