Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt amikor először megcsaltad a párod? Nem volt bűntudatod? Nemet és kort is légyszi
Később elmúlt, de nem vagyok büszke magamra.
De ezt mindenki másképp dolgozza fel.
Nagyon jó érzés volt, mert már egy ideje húztuk egymás agyát, aztán egyszercsak egymásba gabalyodtunk, onnan meg már nem volt visszaút.
Nem bántam meg.
45F
Volt bűntudatom, alig mertem a szemébe nézni, sajnáltam, hogy miért csináltam meg vele, mikor annyira szeret és én is őt, folyamatosan kattogtam rajta.
Nem derült ki, még mindig együtt vagyunk. Ennek már lassan 4 éve. Mostmár nem gondolok rá annyit, így bizom benne, hogy soha nem is fog már kiderülni. Ugyanazzal csaltam meg, kb 8-10 alkalommal feküdtem le vele. Bánok mindent.
25/N
Mindenki másképpen dolgozza fel. Ha van bűntudatod az azt jelenti, hogy még érzel valamit a másik iránt, minél erősebb a bűntudat annál inkább érdemes elgondolkozni a miérteken, hogy talán még érdemes lenne megmenteni az adott kapcsolatot, s a megszokás mellé ismét fellángoltatni a tüzet.
Ha nincs bűntudatod... na akkor kell gondolkozni hogy érdemes lezárni az adott kapcsolatot, úgy lenne korrekt a másikkal szemben.
Nem volt bűntudatom! De tudom mennyire fájna neki, ha kiderülne ... akkor lenne!!!
42F
elégtételt éreztem, mert azt mondta úgyse találnék mást, egyáltalán nem volt rossz
akkor voltam 21, F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!