Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen társkeresési problémák terén?
Igazából bele is vágok a sztori közepébe: nagyon félek az intimitástól. Már nem egészséges izgulás, hanem szerintem fóbiának minősül.
Eddig azért sem mertem úgy komolyan ismerkedni, mert tudom, hogy egy kapcsolatban úgyis eljön annak a várva várt pillanatnak az ideje (kinél mennyi idő múlva).
Nem arról van szó, hogy nem szeretném, vagy esetleg volt valami traumám. Alapból szégyellős is vagyok (pedig elégedett vagyok az énképemmel), másrészt úgy érzem a társadalom által elvárt “teljesítményt” nem tudnám nyújtani (tudom, hogy a kommunikáció közben is fontos). Hallottam már fiúkat beszélni lányokról és mindenféle megalázó kifejezéseket is “kifüleltem”, ami kicsit megijesztett, hogy tényleg így gondolkoznak-e a nőkről.
Manapság elterjedt a “hookup-culture“ és azt érzem, hogy az érzelmi szál eltűnt és főleg a testiség van előtérbe helyezve, így sokszor tartok attól ha valakivel megismerkedek akkor főként ilyen szempontból teszi azt.
Természetesen tisztelet a kivételnek.
Ti hogyan győznétek le ezt a félelmeteket, mit tanácsoltok?
"Hallottam már fiúkat beszélni lányokról és mindenféle megalázó kifejezéseket is “kifüleltem”, ami kicsit megijesztett, hogy tényleg így gondolkoznak-e a nőkről."
Áh, ez végképp ne izgasson! Megy a centizés, előadjuk a nagyvilágiságot, a valóságban meg kb az ilyen XY mekkora Q jellegű ostobaságok kb azt hivatottak fedni, hogy oda nem merne sétálni hozzá, hogy legalább egy kósza numerát összematekoljon valahogy, mert egyszerűen nincs ott az önértékelése. A tét nélkülo szájkarate az összes eszköze arra, hogy rangsorba kerüljön, a ténylegesen kiegyensúlyozott srácok társaságát gondosan kerüli. Az se normális, aki hisz neki, és itt körbeért a történet: a legtöbben feszengve hallgatják az ilyeneket, még ha nem is tudatosul mindben, hogy nettó széltolás az egész. Ezt túlgondolni kb olyan, mint kecskegidák közé lépve úgy értelmezni a lökdösődést, hogy "biztosan gyűlölnek" :)
12: És kik a kiegyensúlyozottak? Miről ismerni fel őket?
Gondolom például nem fiúkkal csoportosulnak..?:)
De ritka az ilyen nő, férfiként pedig ilyen igazi nőt nehéz találni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!