Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobhatnám fel az ellaposodott szexuális életünket a férjemmel?
A férjemmel mindketten 30 körüliek vagyunk egy fél éves gyerekkel. A várandósságom utolsó hónapjai óta ritkán szexelünk, és az sem valami eget rengetően jó. Korábban sem voltunk nagy lepedőakrobaták, de egymást jól ki tudtuk elégíteni, én viszont kezdek frusztrált lenni a szexhiánytól, meg attól, hogy úgy érzem, nem tudom benne felébreszteni a vágyat.
Van esetleg valami ötletetek, ami szerintetek alkalmas lehet, hogy kicsit újra lázba hozzam a férjemet? Ilyesmik jutottak eszembe, hogy új póz a szokásos misszionárius - lovagló - kutya hármason kívül, vagy esetleg valami segédeszköz, vagy szerepjáték, de kicsit tanácstalan vagyok, hogy konkrétan mit lenne érdemes megpróbálni. Első körben szeretném meglepni őt, csak ezért nem vele vitatom meg ezt a kérdést. :)
Tisztázzátok, hogy ki, mire nyitott. És akkor érdemes új dolgokat kipróbálni.
Az általad leírt 3-astól is égnek áll a hajam. Hogy bírtátok eddig.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!