Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nálatok mi a legfontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mi a legfontosabb egy péniszben?

Figyelt kérdés
Most tételezzük fel, hogy álmaitok pasijáról van szó, szóval nem kell külső-belső tulajdonságokat előrébb sorolni. Ha csak a szerszámáról van szó, akkor mit tartotok benne a legfontosabbnak? Akár rangsorolhatjátok is.

2023. febr. 21. 21:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Az első négy között nem igazán lehet értelmes sorrendet felállítani szerintem, mert ha csak az egyik is "hiányzik" (nem áll fel, azonnal elsül, nagyon rövid, nagyon vékony), akkor a másik három szempontból hiába lenne jó, a végeredmény az, hogy gyakorlatilag használhatatlan.

A többi szempontra már lehet azt mondani, hogy ezek nem számítanak létszükségletnek. Meg az is hatványozottan igaz, hogy itt már erősen egyéni preferencia kérdése, kinek mi jön be (pl. szőrös vagy szőrtelen legyen, görbe vagy egyenes legyen, stb.).

2023. febr. 27. 15:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A tulajdonosa
2023. márc. 3. 13:49
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Hogy körül legyen metélve!
2023. márc. 4. 14:02
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Elégítsen ki. A többi már inkább csak vizuális inger: felfelé gorbuljon, vastag és legyen metelt
2023. márc. 19. 07:48
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#13: megkérdezhetem, miért fontos, hogy körül legyen metélve? Érzel valami különbséget?
2023. máj. 5. 06:45
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Sok pénze legyen
2023. máj. 5. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú, vastag, kemény.
2023. máj. 6. 05:25
 18/19 anonim ***** válasza:
65%

Toronymagasan az állóképesség vezet.

Látom nagyon sok itt akinek korai magömléses lúzer jutott 🤭

2023. máj. 6. 12:42
 19/19 anonim ***** válasza:

18

Az a jó ebben az országban, hogy folyton kárörvendünk mások baján, hiányosságain együttérzés és támogatás helyett.

(Tudom, hogy nem érdekel, de nekem se volt sosem korai magömléses gondom.)

2023. máj. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!