Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoknak tényleg a fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak tényleg a fiú kinézete a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Én max átlagos külsejű vagyok de engem nem vesznek emberszámba a lányok.

De ha jön egy jóképű vele egyből össze jönnek. Én max csak addig lennék jó, ha szakit és amíg nem talál jobbat. Egyszer volt ilyenre példa. Eléggé szar érzés hogy én komoly szándékkal közeledek ő meg nem vesz semmibe.

Mert ha nem akart volna tőlem semmit akkor ha egyedül lett volna sem keresett volna ,szóval akart valamit de jött egy jobb. De ebből nem lehet normális kapcsolat. A lany ezt nem érzi,neki nem gáz?

2022. okt. 30. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az összképet nézem belsővel együtt, ha kapcsolatról van szó. Alkalmiról nem tudok nyilatkozni tapasztalat híján.
2022. okt. 30. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, mindössze egy helyes pasi hamarabb felkelti az érdeklődésem.
2022. okt. 30. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha először meglátsz egy embert, az első benyomásodat a kinézete alapján teszed. Tök mindegy melyik nemhez tartozol, egy szép ember előnnyel indul. Mindig.
2022. okt. 30. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!