Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudtátok, hogy ha a pasitok valami gusztustalan dolgot kér tőletek, akkor az nem azért van, mert egy bunkóval vagytok együtt, hanem mert ti még tanulatlanok vagytok a szexualitás terén?
Hűha, ritkán olvasni ilyen nagy ostobaságot.
Azt mondanám, hogy kifejezetten változatos a szexkultúrám és tanult vagyok a témában (szó szerint, tekintve, hogy egyetemi rövidkurzust is végeztem szextörténelemből, és ezen felül is sokat olvastam már a témában), így bizton állítom, hogy amit te így írtál, butaság.
Nyilván nem szabad prűdnek lenni, illetve nagyon jó a nyitottság, de ha valaki például a számba akarna pisilni, az bárhogy nézem gusztustalan (de hé, ha egyesek erre izgulnak, egészségükre), nem pedig az én hozzáállásommal van a baj. Ha tényleg lenne értékelhető szexuális kultúrád, akkor tudnád, hogy a szexuális ízlések nagyon szubjektív dolgok, nem lehet általánosítani, illetve ítélkezni miattuk.
Mondjuk ezek szerint te azt is szereted, ha a nő felcsatolhatóssal megrak téged, hiszen ne legyél már tanulatlan kis senki, ugye? (Nem ítélkezem, a párom is élvezte, amikor kipróbáltuk.)
Ez egy olyan kérdés, amire a legtöbb nő úgyis azt válaszolja majd, hogy "Idegennel semmiféleképen sem csinálnék semmi undit, de a párommal mindent, alávetem magam neki". Csak ki kellene egészíteni azzal, hogy "az épp aktuális párommal...", ami lehet a 2., de a 22. is a nők esetében:):):).
1#: Szerintem nincs igazad a Kérdezővel kapcsolatban...
Mindig megkérdezem a bnomet hogy mi fér bele a szexbe! Mi a tabu és mi nem!
Azt akarom hogy ne is kellemes legyen az együttlét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!