Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpepődtél már szex közben valamin amit a párod mondott vagy csinált, kellemes vagy inkább kellemetlen volt?
Igen, volt egy pár ilyen esetem, rögtön az első együttlétekkor.
Az egyik :
Még rajtam az ing alsógatya, olyan egymástvetkőztető módon zajlik. Benyúl az ingembe a lány és azt mondja :
Jééé, neked nem is szőrös a mellkasod, hasad, hát akkor ez nem jooo :-). Én szépen felkeltem az ágyról, felöltöztem és tipli haza.
A másik lány, szintén első alkalom, már állok mint a cövek, fogdossa-huzpgatja, tök finom, én félig benne a puncijába, sötétben, szépen csöndben minden happy, erre megszólal szó szerint így :
De nehogy azt hidd hogy most leszoplak, majd ha már szerelmes leszek, csak akkor.
Na ez így elég is volt, lelankadtam a dumától és szintén felkeltem és tipli haza.
Kihangsúlyoznám, hogy nem azért, mert nem szopott, hanem mert ezt így lelketlenül kijelentette. Ha semmit nem mond, talán egy jó szeretkezés lett volna belőle, de így, a legjobban felizgatott hangulatban hidegzuhany volt a duma.
#2: Téged könnyű lelohasztani. :D :D :D
Szeretsz te dugni egyáltalán? :D
#5 +1
#2 te basztal már valaha tesó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!