Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ugy egy személlyel hogy olyan szintű köztetek a szexuális vonzalom hogy alig tudtok ellen állni neki?
Párkapcsolatban vagy.
Nem gondolod, hogy valakinek erről tudnia kellene és rábízni a döntést?
Csak kérdem...
Nekem is volt ilyen. Ahol dolgoztam jött egy új lány, aki mindenben pontosan olyan volt, mint a nő akit tinédzserként képzeltem magam mellé. Úgy nézett ki, úgy beszélt, olyan volt a kisugárzása. Ő pedig egyből engem nézett ki magának hasonlóképp, nagyon hamar jóban lettünk.
Csak a kis bibi, hogy neki éppen tervben volt az esküvő, nekem meg szintén volt kapcsolatom.
Egy kicsit görbe csapatépítős este végén elengedtük magunkat amikor mindenki elment, és eldördült egy csók. Egy elég szenvedélyes csók, ami sokkal hosszabbnak tűnt mint amennyire hosszú volt valójában. Aztán még néhány utána. De ennyiben maradt, megbeszéltük hogy ezt nem szabad, mindketten úgy tettünk mintha bánnánk, pedig tudom hogy mindkettőnkben ott volt a vágy egymás iránt.
Azzal végződött hogy felvették a munkahelyre a vőlegényét is, onnantól nyilván nem töltöttünk igazán együtt több időt. De jobb is ez így.
7-es, ezt mintha én írtam volna.
És valahogy a tudtára adtad már, hogy mit érzel? Miből gondolod, hogy ő nem ugyanazt érzi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!