Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már ugy egy személlye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ugy egy személlyel hogy olyan szintű köztetek a szexuális vonzalom hogy alig tudtok ellen állni neki?

Figyelt kérdés
Van egy személy az életemben-mindketten párkapcsolatba vagyunk-hogy már 5 éve tudjuk egymásról hogy kívánjuk egymást.Örökké sarkon fordulok és otthagyom ha netalán kettesben maradnánk,társaságban meg direkt bunkók vagyunk egymással,holott tudom es szerintem o is hogy testileg kivanjuk egymast-volt hogy megprobalt o kozeledni de en orokke hatrebb leptem.Viszont,ez nekem igy nagyon szar,marmint 5 eve hogy rola fantazialok,es mint ember amugy nem jon be,nem is erdekel…nem a tipusom de szexualisan kivanom,szeretnem ha belem elvezne,es a szeretom lenne…ez elso perctol igy van miota ismerjuk egymast,elfog ez mulni egyaltalan?mert rohadt nehez ellenallni,es 5 eve remenykedek benne hogy elmulik.Aki volt igy annak mivel vegzodott? (26N)
2023. febr. 21. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Pfff 5 évig biztos nem tudnék ellenállni.
2023. febr. 21. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Abból, amit leírál, ez eléggé egy oldalú érzés, lehet neki fogalma sincs, hogy te ezt gondolod. Sok értelme van így a kapcsolatodnak. Gondolom ha a te pasidról kiderülne, hogy 5 éve más nőre vágyik, ki lennél rá akadva.
2023. febr. 21. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban vagy.

Nem gondolod, hogy valakinek erről tudnia kellene és rábízni a döntést?

Csak kérdem...

2023. febr. 21. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
B@szással
2023. febr. 21. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen szintű a vonzódás, megkérdőjelezném a kapcsolatom minőségét. Párkapcsolatban élőként is lehet vonzó számodra más, de ha már ennyire lefoglalja a gondolataid, akkor ott már valami hiányzik az aktuális kapcsolatodból. Nagyon egyszerű, döntsd el, hogy megéri-e az a másik, hogy miatta feladd a kapcsolatodat.
2023. febr. 21. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. Ahol dolgoztam jött egy új lány, aki mindenben pontosan olyan volt, mint a nő akit tinédzserként képzeltem magam mellé. Úgy nézett ki, úgy beszélt, olyan volt a kisugárzása. Ő pedig egyből engem nézett ki magának hasonlóképp, nagyon hamar jóban lettünk.

Csak a kis bibi, hogy neki éppen tervben volt az esküvő, nekem meg szintén volt kapcsolatom.

Egy kicsit görbe csapatépítős este végén elengedtük magunkat amikor mindenki elment, és eldördült egy csók. Egy elég szenvedélyes csók, ami sokkal hosszabbnak tűnt mint amennyire hosszú volt valójában. Aztán még néhány utána. De ennyiben maradt, megbeszéltük hogy ezt nem szabad, mindketten úgy tettünk mintha bánnánk, pedig tudom hogy mindkettőnkben ott volt a vágy egymás iránt.

Azzal végződött hogy felvették a munkahelyre a vőlegényét is, onnantól nyilván nem töltöttünk igazán együtt több időt. De jobb is ez így.

2023. febr. 22. 01:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy anyuka az óvodában, aki nagyon egyben van, full nőies, formás, két gyerek után is olyan kisugárzása van, hogy megáll az eszem tőle. Egész nap tudnám kényeztetni. Sajnos nem hiszem, hogy ez visszafelé is így van :)
2023. febr. 22. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es, ezt mintha én írtam volna.

És valahogy a tudtára adtad már, hogy mit érzel? Miből gondolod, hogy ő nem ugyanazt érzi?

2023. máj. 9. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!