Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, Karády Katalin mai szemmel mennyire izgató? Szexi?
2023. febr. 12. 18:38
2/13 anonim válasza:
Nem volt rossz nő. Egy mai frizurával, meg mostani ruhában simán jó buksza lenne. Nem tudom milyen teste, segge volt. De nem volt elhízva. Amúgy az arca, szeme az nagyon szép.
5/13 anonim válasza:
az a baj, hogy egy olyan időszakban volt fiatal, amikor a nők testét, alakját szinte teljesen elrejtette az öltözék. mai szemmel ennyivel biztos, hogy nem számítasz szexinek. arcra egyébként szép volt.
ezen a képen nincs valami bomba alakja, a strandon kb. észre se venném
de nem tudom, honnan van ez a fotó. lehet, hogy itt már nem volt annyira fiatal.
6/13 anonim válasza:
Kb mint Gobbi Hilda annyira, azaz számomra nem.
7/13 anonim válasza:
Meg lehetne csinálni átlagosra. A képeken balra húzós.
8/13 anonim válasza:
Fantasztikusan gyönyörű arca volt szerintem. A hangja és a gesztusai is szépek, amiket a videókban láttam.
9/13 anonim válasza:
Mai szemmel nem, de az akkori kornak megfelelő volt.
10/13 anonim válasza:
Mindenki a maga korában.
Ő is csak akkor volt szex szimbólum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!