Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek olyan lányok, akiknek a méret a lényeg?
Figyelt kérdés
Nyilván nem csak ez számít, de úgy értem, hogy a külső és belső tulajdonságokon kívül akik számára minél nagyobb egy pénisz, annál vonzóbb is. 19-20 cm és feletti hosszúság illetve 5 cm vagy feletti vastagság kombinációira gondolok főleg.2023. febr. 21. 14:22
11/15 anonim válasza:
Én ismerek ilyet. Semmi más nem számít neki, csak a magassàg (195+),az izmos felsőtest, a kockás has, de a legfontosabb, a nagy fasz, elmondása szerint 24 centi, amit én nem akarok elhinni, de ha neki az a jó, akkor az a jó.
És ez egy olyan csajtól, akinek lepedékes a foga, tokás az arca, nagy a hasa, lapos és formátlan a segge, plusz személyiségileg is egy idióta pi*sa.
12/15 anonim válasza:
11# Az olyan nem igazán kap olyan palit...Mert valamit valamiért! Ha én olyan adonisz lennék amit mondott a csaj és írtál akkor nem kezdenék egy ótvar csajjal biztos! Úgyhogy álmodozni lehet igen! :D
13/15 anonim válasza:
Hát de elmondása szerint kapott már ilyet, ezért van ez az elvárás. Szexre mindig talál valakit, nem tudja már megszámolni két kezén, hány palival volt egyéjszakás kalandja
14/15 anonim válasza:
Az máskérdés kap e még olyat...Amúgy ezt nem értem úgy ismerkedik hogy ezek a paraméterek alapján talál is embert, hirdeti hogy ezek az alap dolgok akkor dug vagy hogy? És még az sem biztos a pali megakarja dugni ha talál egy 20cm farok feletti izmos magas Adoniszt...
15/15 anonim válasza:
Dug ezek nélkül is, csak ilyen a kapcsolatra érdemes alapanyag
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!