Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak alacsony libidóval, mennyi időnként kívánjátok a szexet?
Figyelt kérdés
Ha van párotok, okoz gondot?
Kort is irjatok.
2023. febr. 21. 10:22
12/15 anonim válasza:
#9 szerinted nem próbáltam?
Volt minden. Kértem, hogy csináljon intim tornát. Befizettem intim terápiára. Voltunk tanácsadáson szexológusnál. Stb.
Egyszerűen nem érdekli, neki jó így. Hatalmasakat élvez, amikor dugunk. Én csak várom, hogy vége legyen, és próbálok koncentrálmi arra, hogy elmenjek, mert arra nagyon figyel. Amúgy én is élvezem a szexet, csak másokkal.
13/15 anonim válasza:
12-es, 9-es vagyok. Szerintem csak nem jól csinálja amit kell. Gyakorlás kérdése az egész. A gésagolyók is erre vannak, hogy az ott levő izmot megtanulja használni a nő. Az intimtorna meg akkor ér valamit ha érti és érzi is a nő, hogy mit kell csinálnai. Nagyon jó. Bárhol, bármikor lehet csinálani naponta. Úgy befeszesíti a dolgokat ott lent, hogy ihajj! Szólj neki szépen, hogy gyakoroljon!
14/15 anonim válasza:
#13 Szóltam úgy ötszázszor. Nem érdekli. Neki jó így. Jelzem, 17/5-ös farkam van, tehát nem óriási, de nem is kicsi, és lötyögök benne.
15/15 anonim válasza:
14-es, van ott valami sundámbundám mert ha neki jó és érez mindent akkor nálad van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!