Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi az a minimum magasság, ami alatt már nem jönnétek össze egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Vagy van-e ilyen limit nálatok? Az inspirálta a kérdésem, hogy mindig szerettem volna egy törpe lányt és kíváncsi vagyok, hogy más hogy van ezzel?2023. jan. 28. 23:28
1/13 anonim válasza:
140 cm
Én 30/F és 163 cm vagyok.
2/13 anonim válasza:
Nem gondolkoztam még soha ezen. Én sem vagyok magas alapvetően csak átlagos. De fura lenne ilyen 130-140 cm-s lánnyal járni, de ez nyilván nagyon ritka eset, hogy valaki ekkora vagy kisebb legyen.
3/13 anonim válasza:
140cm volt nekem is az első gondolatom. 155 volt már és cuki volt, nem éreztem, hogy törpe lenne, de 140 az már konkrétan állva leszophatna.
185cm F
4/13 anonim válasza:
Nem gondolkoztam ezen, szerintem nem annyira számít a magasság. Ha nagyon alacsony egy lány, annak is vannak előnyei.
5/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne ilyen korlát... :D
6/13 anonim válasza:
163 centis 30F… ha egy tízessel fiatalabb lennék, imádnám a testmagasságodat :)
7/13 anonim válasza:
Én is szerintem 170 sem vagyok, eddig a legkisebb párom 155 magas volt, viszont volt mit rajta fogni, nálam nincs am ilyen határ.
9/13 anonim válasza:
190 vagyok és szeretem az alacsony, törékeny lányokat, de az alsó limit 150 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!