Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne? Ha megkérnék valakit hogy vegye el a szüzességem?? 27éves leszek
Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 20:32
11/39 anonim válasza:
Szerintem gáz, mert ha ennyi ideig szűz maradtál akkor kevés az esélye annak hogy valakinek tetszeni fogsz. Szánalomból meg kérsz valakit!😂😂 Más nő árulja a szüzességét, te meg szánalomból......😂😂😂🙏🙏😭
12/39 anonim válasza:
Kamu a kérdés.
Vagy ha nem akkor kur.va gáz nő lehetsz ha 27 éves korodig nem voltál még pasival. Hol élsz, tanyán?
13/39 anonim válasza:
Én fizetnék érte, ha elvehetem. Komolyan gondolom.
14/39 anonim válasza:
Nekem pedig fizethetsz azért hogy
★ Meghallgassam a problémádat és elképzeléseidet
★ Bevezesselek a gyengédség és intimitás varázsába
★ Felkészítsem lelkedet az első nemi aktusra
(Maga a szex -ha lesz- az ingyen van)
15/39 A kérdező kommentje:
10: igen.. lehet jobb lenne olyannal elveszíteni aki viszont szeret
2023. febr. 20. 22:36
16/39 anonim válasza:
Igen persze, aki viszont szeret. Sajnos többen vannak akik csak elhitetik veled a dolgot. Masrészt neked pont azért nincs senkid, mert szűz vagy.
Ördögi kör sajnos.
17/39 A kérdező kommentje:
16-os akkor ez van
2023. febr. 20. 23:16
18/39 anonim válasza:
Ha van olyan akiben meg tudsz bizni, egyáltalán nem gáz megkérni (De azt is vedd figyelembe, hogy akár személyes okok miatt is elutasithat!!! Azt hogyan viselnéd el?) A rosszlányokon hirdetnek fiuk is, akik ismeretség és kérdezgetések nélkül is vállalnák. Esetleg ezt is vedd figyelembe! Jo választást, sok szerencsét!
19/39 A kérdező kommentje:
18as Jobban szeretném úgy elveszíteni h szerelmes vagyok az illetőbe.. és ő is pont így érez.
2023. febr. 21. 00:27
20/39 anonim válasza:
Eddig hol, hogyan, kikkel ismerkedtél, próbálkoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!