Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is végtelenségig tudnak irritálni a menőző kúrógépek?
Figyelt kérdés
Ezek a menősködő valakik akik verik a mellüket hogy "Én már 14 évesen túl voltam 3 nőn te meg még mindig szűz vagy?" Meg játszák az eszüket hogy nekik ez meg az megvolt. Oké, más valamit fel tudsz mutatni? Van valami szakmád amiben jó vagy? Gazdag vagy? Tanult vagy? Na ugye. Mindig is utáltam a menősködő "népszerű" prolikat akik 14 éves koruktól alkoholizálnak, bagóznak, drogoznak és kúrnak. Ami engem nem zavarna ha megtartaná magának a hülyeségeit és nem fárasztana vele.2023. febr. 20. 19:23
1/10 anonim válasza:
Legalább annyira zavaró, mint az itt hisztiző kisebbségi komplexusos banda.
2/10 A kérdező kommentje:
Itt megtehetem, ahogy te is nagy keményen véleményt nyílváníthatsz.
2023. febr. 20. 19:29
3/10 anonim válasza:
Igen, én is utálom az ilyeneket. Azért is jártam küzdősportra, hogy az ilyeneket megtudjam verni. Nagyon irritálóak.
4/10 StevenUp válasza:
Nekem van munkám szakmám és ki tudok sőt szeretek kielégíteni nőket. Ráadásul a farkam sem kicsi. 😎
Akkor most én is felvágos genyo vagyok azért, mert neked nem jött be az élet? 😀
5/10 StevenUp válasza:
ma 19:32
Mindjárt szólok anyámnak hogy egy szörnyeteget szült.
6/10 anonim válasza:
Viszonylag korán kezdtem dolgokat,de soha nem menőztem vele. Ha a nagyarcú emberekre gondolsz azok engem is taszítanak.
7/10 anonim válasza:
A kérdező jelentve a stílus miatt.
9/10 anonim válasza:
Gimisként irritáltak az ilyen emberek, igen. Aztán később az osztálytalálkozókon láttam, hogy sokkal sikeresebb ember lettem náluk, és már utánam futnak a nők, nem utánuk.
10/10 anonim válasza:
Félreértés ne essék, nem azzal volt/van bajom, ha valaki korán kezdte, hanem ha ezzel felvágott.
#9 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!