Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a pasik, hogyha már terhes egy nő megdughatják gumim nélkül?
Figyelt kérdés
Azért mert már nem lehet felcsinálni? A fertőzésekről nem hallottatok kedves férfiak???2023. febr. 20. 14:45
1/13 anonim válasza:
De hallottunk ,de mi van akkor, ha az a terhes pont a feleségem?
2/13 anonim válasza:
És ha csak egymással csinálják meg mindketten tiszták, akkor milyen fertőzéstől kell tartozni? Avass be, tényleg.
3/13 anonim válasza:
Értelmes férfi húz gumit. A többi meg egyébként is fintorogna.
4/13 anonim válasza:
Nálunk akkor volt kipróbálva a hármas szex dupla punciba élvezéssel :)
Megbízható partner kell és ennyi
5/13 anonim válasza:
Minek kefélsz bárkivel, kérdező?
6/13 anonim válasza:
Te egy ilyen gőzös femináci vagy, esetleg egy farkat is gumikesztyűben fogdosó tisztaságmániás???🥴🥴
7/13 anonim válasza:
Azért terhes novel leggyakrabban a férje/párja sexel. Igen ritka, hogy valaki más legyen. Es o miért ne csinálhatná a párjával gumi nélkul. Aki meg mégis egy harmadik féllel csinálja, az ott már a 2 fél hozzáállásán mulik. Ki mennyire ismeri és bízik a másikban.
8/13 anonim válasza:
És a teherbe eséskor is volt rajta gumi???🤔🤔🤔🤫🤫🤫
9/13 A kérdező kommentje:
Most nem a partnerről van szó. Csak volt fent a napokban több kérdés, hogy swinger klubba menne a nő, meg terhes nővel szexelnél-e, és minden válasznál az volt (gondolom nem a férjtől), hogy persze simán dugnék terhes nőt és bele is élveznék.
2023. febr. 20. 15:15
10/13 anonim válasza:
7 vagyok. Egy hasonlo kérdésre válaszoltam ma épp én is. Tobbek kozott én is azt válaszoltam, hogy igen, simán. Mert hát vonzo számomra egy terhes no, nagyon is. De viszont én személy szerint, ugyan úgy, mint minden nem kapcsolatos sexnél, ugyan úgy használnék gumit, épp a betegségek miatt. Oké, hogy a holgy nem esik teherbe, de magamat akkor is féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!