Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri egy minden szempontból jó pasi megtartása miatt bevállalni néha az anális szexet?
40. Egészségedre!
Én edzem és majdnem volt már aranyerem. Az egészségem többet ér.
Plusz én sajnos az átlagnál szűkebb vagyok, így a páromnak sem fog hiányozni az anál. :)
42. Nem tudom, de ez már beteges. De látod, sok embernek nem tetszik ha kifejezed a nemtetszésedet, lásd 39 válaszom.
Mondjuk az sem egészséges kapcsolat, ahol muszájból kell ezt megtenni..
Köszi a sok választ!
Én is úgy gondolom, hogy alapvetően csak ki akarja használni a lehetőséget. Amúgy nem mondta ezt ki konkrétan, hogy szakítana csak azért mert nem megyek bele, hanem csak utalgatott rá, hogy "akkor lehet nem teljesen passzolunk össze" meg "nem egyeznek az igényeink". Én úgy gondolom, hogy elég nyitott vagyok és mindent megteszek, hogy enélkül is elég izgalmas legyen a szexuális életünk, ő ezt megfejelve dobta fel, hogy csak akkor csinálnánk ha nekem épp megvan meg ilyesmi...
Amúgy elég sok mindenben összepasszolunk és tényleg jó pasi, sok csaj rá van állva, de azért persze van egy határ nálam is amit megteszek egy kapcsolatért. Még alapvetően nem is zárkózom el az anális szex elől, inkább csak az ahogy felhozta ezt így fél év után, az olyan gyanús volt, de már ha jobban belegondolok, hónapok óta mondogatja, feldobja néha, bár nem erőlteti. Én gólya vagyok az egyetemen ő pedig végzős, szóval nem tudom én hanyadik vagyok akivel eljátssza ezt. Ráadásul ha arra is vetemednék, hogy ki is próbálom, akkor valószínűleg nem egy vastag 20 centis pénisszel szeretném... Már így is van néha, hogy azt érzem mindjárt szétszakadok, el sem tudom képzelni, hogy milyen lenne ott.
44/
Nem ennyin kéne múlnia egy kapcsolatnak,esetleg megérteném ha egyáltalán nem lenne szex. Nézd például mikor első barátnőm volt xy dologban szabályok közé voltam szorítva pl orális szexet ő adott én nem csinálhattam,vagy sokat gumiban szexeltünk de volt egy időszak fogamzásgátlóval akkor nélküle de nagyon jó volt vele a szex vagyis szeretkezés jobb mint az utána lévő összes nővel. Nem volt anál meg gumi nélküliség de én vissza mennék az időben,hogy újra jó legyen minden.
Szerintem ne vállaljon be senki semmit, amit nem szeretne a másik kedvéért.
De azért se hisztizzünk, ha a másik nem minket választ, mert nem vagyunk az ideálja.
"meg gumi nélküliség"
éljen egy életet gumival, aki akar...
48.
nem anál, az szerintem beteg. normál szex. és legyen az orál is alap. pont.
de, figyeljünk már az std betegségekre is. kapcsolat előtt kötelezően mennék én/párom szűrésre.
számomra az egy éjszakás, meg a félrekufirc nem létező dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!