Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri egy minden szempontból jó pasi megtartása miatt bevállalni néha az anális szexet?
"Anál alap. Amelyik nő nem vállalja, nem nő, nem.kell."
És eddig 10 nőből hány volt hajlandó felcsatolható pénisszel megdugni téged?
Olyan nem lesz sose egy kapcsolatban, hogy MINDEN IS tökéletes. Ezt jobb lesz ha ő is meg te is elfogadjátok. A következő pasinak is lesz valami dolga ami nem fog bejönni neked, és a párod is elfogadhatja hogy ezt nem teszed meg ha minden más okés.
De egyébként ha még nem próbáltad honnan tudod milyen? Lehet a végén bejönne. Szóval szerintem egy próbát megér, csak haladjatok fokozatosan. Ne rögtön a farkát akarja berakni😉
N
1/
Jó hülye gondolkodásod van,miért lenne már alap az anál?Szerintem meg a punci dolog a normális de tőlem a többiek úgy dugdossák seggbe egymást ahogy akarják.
Szerintem sem alap az anál. Sőt semmi nem az, amit valamelyik fél nem szeret. De kísérletezni meg érdemes. Próbáld ki (fokozatosság+síkosító), aztán meglátod bejön-e. Viszont ha nagyon erőlteti, akkor bunkó, akkor dobjad.
40 f
Az igazság az hogy sokan csináljak , ha ott hagyod biztos talál v kit.
Én sem próbáltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!