Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ha a nő nem veszi le sem a melltartóját, sem a felső ruháját szeretkezés előtt?
van egy sérülésem a vállamtól, végig a mellemen, lefelé a hasam felé.
én ezért sokszor tartottam magamon pl egy inget. melltartót levettem, de 1 gomb begombolva maradt végig. nekem így volt kényelmes, így tudtam elengedni magam. elég sok ideig tartott, mikorra meztelenül is ment
nem tudom, hogy a nő vagy e vagy a férfi, de lehet ez is vmi ilyen okra vezethető vissza? nem tetszik a melled vagy vmi heg vagy vmi?
ha te a nő vagy, akkor tudom, hogy nehéz, de el kell fogadni. meg kell tanulni, hogy ha ágyba jutok a pasival, akkor már nem fogja zavarni (ha meg a mellméret a gond, az meg pláne mindegy)
ha pedig férfi vagy, akkor segíts a párodnak elfogadni magát. a szavaknak nagy ereje van. használd őket pozitívan és segíteni fog neki!
Semmi gond, majd leveszem róla én. :)
Viccet félretéve, el tudnám fogadni. De azért idővel elvárnám, hogy őszintén elmondja az okát. És akkor segítenék feloldani a gátlásait.
Nem veszi le se a melltartót, se a pólót, se a gátlásiat.
Az utóbbival van az igazi baj, mert addig nem lesz jó a szex, sőt!
ahogy #9-es írja. amíg szégyellősködésből fent maradnak a ruhadarabok, addig a szex nem lesz igazán örömteli és felszabadult élvezetes tevékenység.
muszáj elhinned, hogy bejössz a másiknak, ez alap. (ha meg nem jössz be neki, minek vagytok együtt?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!