Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen az ha a nő nem veszi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az ha a nő nem veszi le sem a melltartóját, sem a felső ruháját szeretkezés előtt?

Figyelt kérdés
Azaz rajta marad végig, ez nagyon ciki?

2023. febr. 19. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Kicsik a melleid?
2023. febr. 19. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Milyen? Értelen, de majd kinövi.
2023. febr. 19. 19:37
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Előfordult az egy hirtelen jött gyors menetnél.
2023. febr. 19. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

van egy sérülésem a vállamtól, végig a mellemen, lefelé a hasam felé.

én ezért sokszor tartottam magamon pl egy inget. melltartót levettem, de 1 gomb begombolva maradt végig. nekem így volt kényelmes, így tudtam elengedni magam. elég sok ideig tartott, mikorra meztelenül is ment

nem tudom, hogy a nő vagy e vagy a férfi, de lehet ez is vmi ilyen okra vezethető vissza? nem tetszik a melled vagy vmi heg vagy vmi?

ha te a nő vagy, akkor tudom, hogy nehéz, de el kell fogadni. meg kell tanulni, hogy ha ágyba jutok a pasival, akkor már nem fogja zavarni (ha meg a mellméret a gond, az meg pláne mindegy)

ha pedig férfi vagy, akkor segíts a párodnak elfogadni magát. a szavaknak nagy ereje van. használd őket pozitívan és segíteni fog neki!

2023. febr. 19. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Hosszú távon zavarna. Nem az ha valami nem tetszik magán, hanem az hogy ennyire nem bízik bennem.
2023. febr. 19. 20:18
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Semmi gond, majd leveszem róla én. :)

Viccet félretéve, el tudnám fogadni. De azért idővel elvárnám, hogy őszintén elmondja az okát. És akkor segítenék feloldani a gátlásait.

2023. febr. 19. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha itt arrol van szo, hogy ennyire szégyenlos a no, az férfi szemmel elég kiábrándito, igen. De megértem. Elso alkalommal még okés, de akkor is inkább vegye le, csak kérje h legyen csukva a lámpa, bujjon be a takaro alá, de ez a tulzott szégyenloség nem annyira koser. De hát mi férfiak is megertoek vagyunk. Elso 1-2 alkalmmal meg vegkepp.
2023. febr. 19. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk általában párom veszi le rólam (már amikor ki tudja kapcsolni mert általában jó szoros 🤣). Mondjuk a póló van amikor fenn marad, de akkor is benyúl alá. Én speciel tudom, hogy a hasam miatt preferálok egy pólót magamon, vagy egy pokrócot keresztben, csak a hasamon. Dolgozom az ügyön, de tapasztalatból mondom, nehéz. Nem kicsit. Mentálisan és fizikálisan is.
2023. febr. 19. 23:57
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem veszi le se a melltartót, se a pólót, se a gátlásiat.

Az utóbbival van az igazi baj, mert addig nem lesz jó a szex, sőt!

2023. febr. 20. 00:01
 10/13 anonim ***** válasza:
89%

ahogy #9-es írja. amíg szégyellősködésből fent maradnak a ruhadarabok, addig a szex nem lesz igazán örömteli és felszabadult élvezetes tevékenység.

muszáj elhinned, hogy bejössz a másiknak, ez alap. (ha meg nem jössz be neki, minek vagytok együtt?)

2023. febr. 20. 01:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!