Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srácként hol tudnék milfekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta gondolkoztam rajta hogy milyen jó lenne egy igazi jó milffel együtt lenni2023. febr. 19. 11:08
21/28 anonim válasza:
Egyébként tényleg, a köznyelvben szó sincs arról, hogy van-e gyereke az adott nőnek vagy sem. A milf gyakorlatilag olyan, kb 35-40 felett kezdődő nő, aki jól néz ki, azaz nincs elhízva, szétráncosodva, szétfolyva és egyebek, hanem nem is feltétlen látszik rajta a valódi kora, ápolt, vigyáz magára, jó csöcsei vannak, és szexin öltözik.
Simán lemilfeznek gyerektelen nőket is.
Stifler mamája a forgatás idején 36 éves volt.
22/28 anonim válasza:
Még fiatal lányokkal is nagyon nehéz nem hogy idősebbekkel
23/28 anonim válasza:
nekem is van egy ilyen Milf nő álmom, kis koromba láttam azóta bele égett az agyamba :D mikor reggel bementem a kajáért suli előtt a boltba, és előttem állt egy nagy popsi, hát ő volt azóta is gyönyörű Nő, és vágyom rá, de valahogy elérhetetlen. :)
24/28 anonim válasza:
A milfek nem kisfiúkra vágynak
25/28 anonim válasza:
26 vagyok, kinek mi a kisfiú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!