Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srácként hol tudnék milfekkel ismerkedni?
Van ilyen, hogy milfkereső? Beregisztrálok bakker. Engem a fiatalabbak vonzanak.
38N
Ha nem kapsz itt privit nőktől akkor ajánlom örömmel az Adultpixie oldalt!
Kitartást a kereséshez.
15
Ahány éves korában a nő anya lesz. Ha 18, akkor akkortól, ha 48, akkor akkortól. Ti. ez az undorító szó azt jelenti, hogy "mother I'd like to fuck", azaz "anya, akit megb.sznék".
17
Nyilván elég fura lenne milf-nek hívni egy 20 éves nőt, csak azért írtam a 16-osban, hogy már akár egy 18 éveset is lehetne annak hívni, mert a szó ezt jelenti, hogy "anya, akit dugnék".
Múltkor egy rendkívül "színvonalas" társalgásban egy milf-et kereső középkorú férfi kifejtette, hogy a milf számára mindössze annyit jelent, hogy jó karban levő negyvenes nő.
Szerintem az egész milf szó rendkívül lealacsonyító, primitív és idióta, de sajnos használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!