Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudok csinálni ha beleszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok csinálni ha beleszerettem a tanárnőmbe?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden összefoglalni.

Van egy tanárnőm aki eszméletlen szexy és ehhez illően öltözködik is. Önmagában emiatt csak annyi lenne, hogy nagyon durván megszeretném dugni viszont nagyon értelmes is és hasonló az érdeklődési körünk. Sokszor szünetben is beszélgetünk.

Lehet valamilyen szinten már észrevette, hogy oda vagyok érte akár ahogy beszélek vele sokszor vagy például egyszer a lépcsőnél észrevette, hogy a szèp kerek popsiját nézem.

Mostanában divat valamiért, hogy szimpla barátság ügyileg szeretik a lányok ha megölelik őket. Ez nekem mindig kifejezetten furcsa volt viszont a tanárnőt én is megszoktam ölelni és olyankor nem tudom lehet-e érezni a néha merev péniszemet.

Lényegében a főkérdés csak annyi lenne, hogy megkockáztassak-e egy randit a tanárnővel?

Én 18 éves végzős vagyok Ő pedig olyan 25-28 körüli.

Válaszokat előre is köszönöm!

2023. febr. 19. 10:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha elballagtál, utána lehet
2023. febr. 19. 14:11
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Dugd meg
2023. febr. 19. 18:17
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Tanárokat álltalában a kis alsós gyerekek ölelgetik (kb. 3.ig)
2023. febr. 22. 20:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Hokizz rá egyet!
2023. márc. 2. 12:57
 15/21 Whitewolf19 ***** válasza:
Na volt valami?
2023. márc. 4. 02:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Dehogy volt, egy nagy kamu az egész
2023. márc. 4. 07:37
 17/21 A kérdező kommentje:

az már megtörtént többször is.

#15-16

Mi történt volna ennyi idő alatt?

2023. márc. 5. 19:17
 18/21 Whitewolf19 ***** válasza:

Lépsz az ügyben.. Persze ezt könnyű mondani..

Bátrabb én is csak 20 felett lettem.. Használom azt, ami alapból megadatott.. Meg amit hozzá tettem.

Hajrá, érdemeld ki! Ezt csak kellő bátorsággal és tettekkel lehet.

2023. márc. 8. 00:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem magadat is kellemetlen helyzetbe hozod, meg őt is... Persze értem én, hogy a szív ott lent mást diktal....

Most koncentralj arra, h levizsgazz, utána hívd el, ha még mindig ég benned a vágy :)

35/N

2023. márc. 8. 05:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Mindenképp az iskola végeztével szoljál csak neki. Kevésbbé lesz kellemetlen a valoszinű elutasítás.
2023. márc. 25. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!