Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai huszasként mennyire elfogadott tizenévesekkel szexchatelni?
Figyelt kérdés
22 vagyok, egy 15 éves csaj "pasizott" irányomban online, elmondása szerint már két férfivel is volt 20 éves volt az egyik. Nem tartott sokáig mert fejébe vette hogy őt az idősebbek manipulálják aztán keresett magának mást.2023. febr. 18. 21:36
21/24 anonim válasza:
#20 így igaz a GyK-n sok a hülye, de tartok tőle inkább erősíted a táborukat 😅
22/24 A kérdező kommentje:
21.K anyádat, mit kéne 22 évesen felmutatni? Saját lakást, kocsit meg vagyont? Persze itt mindenkinek csettintésre megy és 12 éves kora óta baxik orrba szájba!
2023. febr. 19. 18:20
23/24 anonim válasza:
Nyugi! Nem te vagy az egyetlen akinek bejönnek a 15 éves lányok! Csak nem vallják be!
24/24 anonim válasza:
"Én a te korodban már 69 éves voltam"
Feldobtátok a napom, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!