Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez? Átlátszó nyúlós folyás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap veszítettem el a szuzessegem, csak annyi volt hogy be rakta és ki húzta mert nekem iszonyúan fájt, nem elvezett belém,mikor le vette az óvszert felfujta nem volt jukas, viszont elmentem pusilni és ilyen hosszú átlátszó nyúlós anyag folyt a hüvelyemből, mi ez? Ja és nem véreztem.2023. febr. 18. 09:54
1/10 A kérdező kommentje:
Lyukas * :)
2023. febr. 18. 09:54
2/10 A kérdező kommentje:
Pisilni* sajnálom a helyesírási hibákat csak ki javít a telefon :/
2023. febr. 18. 09:55
3/10 anonim válasza:
Az a nedver. Fel voltal izgulva. Van akinek nyal szerubb, surubb.
4/10 anonim válasza:
Az az izgalmi váladék, teljesen normális
5/10 anonim válasza:
Az milyen telefont, ami a jót rosszra javítja ki?
6/10 anonim válasza:
Ha használtatok óvszert amikor betette, nem volt lyukas, akkor nopara. A folyás, az a természetes hüvelyváladék.
8/10 A kérdező kommentje:
5-ös van mikor véletlen elírok szavakat, és automatikusan kijavitja 😕
2023. febr. 18. 10:04
9/10 anonim válasza:
Én is arra tippelek, hogy a saját nedved volt.
Amúgy a barátoddal csináltátok, vagy csak egy sráccal?
10/10 A kérdező kommentje:
9es,a barátommal
2023. febr. 18. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!