Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét a Hölgyeknek,Csajoknak! Ki hogy áll a Sperma nyeléshez? Szerintetek van olyan Sperma mennyiség ami megülné a Gyomrotokat Csajok?😅 Itt arra gondolok hogy csakis Úriembereknek Ápóltság melett nyelitek le?
"GigaChad".....mond màr te milyen jogon-alapon gyalàzol màsokat?! ki kèrt erre?
-----------------------------------------------------------------------
minnt kozel 30 ève gyakorlo-(100% Onkent!!!)- nagy "K" mondom hogy olyan 15 adag utan le kell allnom!! az mar eleg untig ugyhogy a tobbi az arcomra,melleimre, pinuskàmra mehet csak!
szopikàlni viszont nagyon imàdok! az eddigi legtobb az egy teljes 24h alatt 23 kuki szopasa volt! kbb orankent egy szopika! èllveztem!
privat kimeljenek! nem valaszolok az ajanlkozoknak!
13
honnet veszed azt a 40 szeri kefikezest10ora alatt?! mellesleg szopikàlni is lehet kozben!
-engem egy spermaparty-n ennyi ido alatt 17-en kùrtak meg pinuskàban es popiban egyarant de szopikàltam is!
es nagyon nagyon elveztem!!mellettem masik ket lanyt is szoptattak kùrtak! egymasra mosolyogtunk csurom spermàs arcal!
erzsike
privat irasokra nem valaszolok egy pasasnak sem! kar a gozert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!