Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ a sperma mennyisége? És hogy mekkorát spriccel?
Figyelt kérdés
A baratomnak nagyon sok spermaja van. Ma este 3x4 annyi jött ki mint szokott. Hatalmasat spriccelt mind a ketten csak néztünk nevettünk . Azt mondta soha nem volt még ennyi nem látott még ilyet .2022. dec. 29. 22:56
1/11 anonim válasza:
Sok folyadékot ivott, és mellé napokig nem verte ki.
2/11 A kérdező kommentje:
Tegnap este verte ki elmondása szerint
2022. dec. 29. 23:06
4/11 anonim válasza:
Lehet hogy nagyon fel volt izgulva és azért jött több neki.
5/11 anonim válasza:
Produkciooooo! Most jön a nagy spricc! Olyan lesz a fal a vánkos, meg a szemüveged! Hatalmas kan vagyok! Juhééééé! (Az ilyen kisfiuktol ments meg uram engem!)
6/11 anonim válasza:
Sok mindentől függhet..
-folyadék bevitel
-felizgulás mértéke
-elélvezés pillanata (Hullámzó, néha amikor csúcson van és akkor tudsz elmenni akkor jobban spriccel, mint amikor valami miatt alább hagy és mondjuk nem egy csúcsponton sikerül elmenni)
-előtte mennyivel volt orgazmusa
stb.
7/11 anonim válasza:
5. a te szemüvegedre csak kicsit szabad akkor spriccelni?
8/11 anonim válasza:
Ahogy fent is írják, leginkább attól hogy mikor csapolta le előtte utoljára.
9/11 anonim válasza:
nekem van egy olyan trükköm hogy szex előtt verni de nem elélvezni csak sokáig húzni a dolgot szex előtt jópár órával
10/11 anonim válasza:
Sűrűbben kell szexelnie,vagy két három naponta verje ki magának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!