Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek az első randira akkor ajánlatos minimum kiverni a srácnak? Minden barinőm ezt javasolja. Azt mondják, ha nem teszem lúzernek fog nézni és offol.
Mi ez az első randim már szinte minden is ?
Én csak akkor kerültem férfi ágyába első találkozókor ha eleve célirányos volt a randevú
Viszont ha árról volt szó hogy sétálunk megiszunk egy kávét üdítőt akkor nem jutott meg odáig se a -beszélgetés h intim témáról beszeljünk és már a f.szát cibáljam cumizzam meg pattogjak rajta
Ez miatt nem éreztem magam lúzernek sose offolt a randi partnerem .
Később persze Mikor elmélyült az ismeretség megvolt a szimpátia mellet a bizalom is akkor igen megtörtént.
Hát, én személy szerint nem bánnám, amennyiben már az első randin megvan forrna a levegő és a lányon is látszódna, hogy nagyon akarja.
De ezzel együtt nem ez az általános első randi és a barátnőid idióták, ha ezt javasolták. Ha meg a srác emiatt offol, az az ő szegénységi bizonyítványa...
Azért ez nagyon életkorfüggő. Tizenévesen vagy huszonéves kor elején első randin max egy puszi, aztán majd lehet tovább menni. Ilyenkor a csók 3.-4. randin szokott lenni, szex meg majd 3-4 hónap után.
Idősebb korban már mindegy, én a feleségemmel 2 hét után, kb a negyedik találkozáskor lefeküdtem, node akkor már 30 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!