Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányoknak ajánlatosabb először popó lukba kérni,hogy nehogy valami baj legyen?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 21:34
1/12 anonim válasza:
A segg az fájdalmasabb mész mint a punci
3/12 anonim válasza:
Popsiba bele is lehet élvezni gumi nélkül, én azért csinálom így a pasikkal. Punci szexet még nem próbáltam, attól jobban tartok. Talán majd egyszer lesz olyan akivel oda is akarom
4/12 anonim válasza:
Milyen baj? Ha védekeztek megfelelően meg körültekintéssel akkor nem lehet terhes akár szűz volt előtted akár nem. De szerintem senki nem fogja előbb analba engedni mint normálisan szoval mindegy is.
5/12 anonim válasza:
Jahh mert az anál biztonságosabb... Nyilván körültekintéssel lehet az, de azért a higiénia mindig nagyobb kockázat
6/12 anonim válasza:
hát nekem borzalmasan fájt és nem tágult a puncim sehogysem, síkosító sem segített, úgyhogy popsiba csináltuk először. Kb fél évig csak így dugtunk, közben csiklómat simogatta pasim. Most is jobban élvezem ha a popsimba engedi ki a spermát,ott dug meg, minthogy a puncimba. Hiába szedek fogamzásgátlót,jobban elengedem magam, jobban élvezem popsiba orgazmussal
7/12 anonim válasza:
Úgy látom nagyon rá vagy kattanva a szűz lányok hátsójára 😂 Bro' azért szűz valaki még mert ad.1. nem találta meg azt akiben megbízna annyira hogy ágyba bújjon vele, ad.2. van még benne egy csipetnyi félsz a szexualitás területén. A kettőt ha összeadod nem túl szanszos hogy egyből s.ggbekiflivel akarja valaki a szexuális életét kezdeni - pláne nem vadidegennel.
10/12 anonim válasza:
Itt van a delikvens, aki a "popó luk" szavakra élvez...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!