Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám tovább bírni?
Egy kis házban nőttem fel, sajnos úgy hogy a testvéremmel egy szobán osztozunk.
Ezért mindig is úgy maszturbáltam, hogy vagy elmentem a wc-re és ott gyorsan, vagy fürdés közben, vagy este amikor már a szüleink lefeküdtek, a testvérem meg elment fürödni.
Mindig 1-2 perc alatt kellett megoldanom. Sok évig így csináltam, így megszoktam, és ha egyedül is vagyok otthon akkor is már így csinálom, 2 percnél tovább nem bírom miután felállt.
Múltkor stopperrel lemértem felállítás után, 2 perc volt a maximum, úgy hogy közben többször is meg kellett állnom.
Viszont 1x volt olyan, hogy alig bírtam, de valahogy visszatartottam és utána már nem is éreztem hogy huzogatom, 13 percig bírtam, ez nem tudom mitől lehetett.
Vagy lehet a technikával van a baj? Ha "szárazon" csinálom akkor nem is élvezem, de ha benyálazom és úgy akkor sokkal jobb. Illetve nem lassan, érzéssel szoktam, hanem elég gyorsan, ez is közre játszhat?
Mit kellene tennem, hogy tovább bírjam? Félek ha barátnőm lesz, akkor nem bírom majd ki 2 percig sem a menetet.
És mi számít jó időnek, meddig kellene bírni?
Ma sikerült 4 percig visszatartanom. Mit lőjjek be célnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!