Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! A párotok kért már arra titeket, hogy megnézhessen téged pisilés, kakilás, valamint tampon/betétcsere közben? Hogyan reagáltatok/reagálnátok rá?
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 12:35
1/8 anonim válasza:
Nem kért de alakult már úgy. Sőt úgy is hogy én fogtam a pepest mikor pisilt.
2/8 anonim válasza:
Nem. Szerencsére normálisak a pasijaim.
3/8 anonim válasza:
Nem kért ilyet konkrétan, de simán ki-be járkálunk a mosdóban, amikor a bent van, így előfordult már, hogy látta bármelyiket. Intim kapcsolatban nem nagyon van takargatnivaló, látott már rajtam mindent, amit lehet, biológiai szükségletei meg mindenkinek vannak. Ha büdös van bent úgyis kimenekül, vagy fúj egy kis légfrissítőt. Ő is büdöset szarik és a nők sem szivárványszínű csillámport pukiznak.
4/8 anonim válasza:
#2-est megnézném majd amikor már vén trottyok lesztek és pelust kell cserélni a párodon, na akkor fog a hajad égnek állni.
5/8 anonim válasza:
Nem. Ezek rám tartoznak, proliság mutogatni. Látott már tampont felrakni, de nem lóbálom előtte a használtat. Pisilni is láttuk egymást, együtt élünk. De azért had csukjam magamra az ajtót sz@ráshoz.
6/8 anonim válasza:
Pisilés, de az nálunk egyben szexuális értelemben is jelentőséggel bír.
7/8 anonim válasza:
Nem szokott ilyet kérni, normál szexuális életünk van. Bent volt szülésnél, amikor mindenhonnan folyik minden, szóval sok újdonságot nem is tudnék mutatni.
8/8 anonim válasza:
Engem kért meg, hogy hadd nézze ahogy kakilok. Belementem, de nagyon zavarban voltam úgyhogy nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!