Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha már nem punciztam 3,5 éve,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már nem punciztam 3,5 éve, érdemes lenne megint az idősebb nők felé nyitnom?

Figyelt kérdés

Huszas éveimben jó pár 40 feletti nőt megfütyiztem. Gyorsan belementek a dologba.

Most újra hozzájuk kéne nyúlnom? Nagyon éhes már a makk..

F/32

2023. febr. 16. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Igen érdemes.
2023. febr. 16. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szűz vagy Balázska. Ne aggódj szólunk mindig mert te elfelejted.
2023. febr. 16. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Előző életedre gondoltál Bazsika, vagy már akkor is alkoholista voltál? 😂

Ja amúgy ilyenkor mondják "ahogy Móricka a szexet elképzeli". Attól hogy valaki elmúlt x éves még nem fog fűvel-fával dugni csettintésre. Teljesen téves és hülye meglátás hogy az "idősebb nők" ki vannak éhezve és bárkivel hajlandók csak úgy dugni - mert NEM. Ugyanúgy válogatnak, szelektálnak.

2023. febr. 16. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A fogalmazásod elnézve inkább az általános iskola felső osztály felé kéne nyitnod.
2023. febr. 16. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azon gondolkodj el miért nem kellettél senkinek ennyi ideig, ott lesz a változtatni való.
2023. febr. 16. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tűnsz túl sikeres pasinak a nők körében. :D
2023. febr. 16. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!