Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-50 éves hölgyek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 éves hölgyek milyen gyakran kivanjatok a szexet? Ha nincs párotok akkor kerestek alkalmit vagy vagy magatokon segítettek ?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Heti 2 átlagban.46 N.
2023. febr. 6. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Változó, hangulat és kedvfüggő. Nem, nem keresek alkalmit, kinőttem már abból a korból.
2023. febr. 6. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Néha sűrűbben is. Életemben először van olyan párkapcsolatom, ahol orgazmusom is szokott lenni.

48 és fél N

2023. febr. 6. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2 50N. NEM kérek privit van párom
2023. febr. 6. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon leült a libidóm. Szinte egyáltalán nem kívánom utóbbi időben. Kíváncsi vagyok meddig tart, vagy talán végleges is ez az állapot. Mert egész eddig meg nagyon kívántam, nem is bírt velem sokszor férjem.
2023. febr. 6. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap,ha meglátom a cuki kollegámat.
2023. febr. 6. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!