Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 50 éves férfinek imponál, ha elveheti egy 19 éves lány szüzességét?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 10:24
1/17 anonim válasza:
Biztos, hogy van olyan. Jogilag megteheti, de erkölcsileg én találok benne kivetnivalót.
4/17 anonim válasza:
Igen.1# miért van erkölcsileg kivetnivaló?
5/17 anonim válasza:
Bár csupán 47 vagyok, de ez 50-évesen sem fog változni a véleményem.
Imponálna, de nem biztos meg is tenném. Igaz jelenleg is van pár évvel idősebb lánnyal kapcsolatom, de ez nem úgy működik, hogy gyere, bújunk össze, tapasztaltabb vagyok mint a fiatalok, biztos jó lesz. Bizonyos szintű vonzalom, vágy kell hozzá. Főként a lány részéről
6/17 anonim válasza:
Na a sok kiégett vn fsz! Ja én mondom. Nem okoskodni kell, hanem tenni!
Már az 50 es kanyarban is még pörgök! 19, 21, 30,34, akikre fordítom az energiám! Nem tudom, mi a titkom. De működik! Lehet a személyiségem, és a kommunikáció!
Ja igen! Nem vagyok, egy telszrt pénzeszsák! S a frkam se egy extra, igaz még mindig az átlag felett van!
7/17 anonim válasza:
35 éveesen imponál és meg isteném
8/17 anonim válasza:
Ahogy írsz, szerintem te csak utánuk pörögsz esetleg...
9/17 anonim válasza:
Nekem jó lenne, izgatna és vállalnám is.
10/17 anonim válasza:
Hölgyeim! Itt vagyok, nem állok ellen! (Inkább felállok) 18-tól 50-ig szívesen vendégül látnék valakit. 54F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!