Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleslegesen vagyok gátlásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleslegesen vagyok gátlásos ez miatt?

Figyelt kérdés
Van némi idegrendszeri problémám ami látszik, tikkelés, bár jelentősen enyhült. Illetve könnyen megijedek hirtelen zajoktól mert így működik az idegrendszerem. Ezek miatt értek atrocitások is iskolás koromban, de munkahelyen látszólag elfogadnak. Van némi para a szívemmel is bár az nem látszik annyi hogy kevésbé érzem magam férfinak mert nem vagyok fizikailag olyan erős hogy mondjuk kemény fizikai munkát végezhessek, mert azt nekem nem lehet. Ezek miatt vagyok gátlásos és szűz szerintem. 22/f
2023. febr. 15. 23:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mindenkit annyira becsülnek meg, mint amennyire ő maga becsüli saját magát.

Ezen gondolkozz...a gyógyszerekről meg állj le, gyógyteák, sport, meditáció legalább annyira jó.

Egyszer életemben elkövettem azt a hibát,hogy pszichiáterhez fordultam egy szakítás után.

Úgy leszedált két nap alatt,hogy konkrétan olvasni nem tudtam!! Azonnal abbahagytam az egészet....

2023. febr. 16. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne parázz. Picit művelődj, járj társaságba. Én vak vagyok mint a denevér és húszon túl voltam amikor elvesztettem a szüzességem. Előtte alig ismerkedtem mert félénk voltam, de idővel belejön az ember. Nem nézek ki feltűnően jól, és van a sorstársaim között aki sportosabb, erőteljesebb, ami talán a nőknél mellettem szólhat a dumám, igyekszek tájékozott lenni. Fogadd el, én is elfogadtam hogy lesznek akik számunkra elérhetetlenek lesznek, őket hagyni kell, én sem fogok jó autót vezetni, és ha elmegyünk egy ismeretlen helyre, akkor a partnerem/ párom segítségét kell kérnem néha. Az a helyzet, ha valakinek ez nem okoz gondot akkor próbálkozunk, ha igen, akkor meg nem zavarjuk egymás köreit. Ne ülj otthon, ez a lényeg, amikor ismerkednem sikerült az váratlan volt mint az angliai futball győzelem, de azt érzem hogy most azon pörögsz hogy szűztelenítsen valaki, de ez rossz irány, a nők ezt a finom kis radarjaikkal rögtön észreveszik.
2023. febr. 16. 10:43
 13/17 anonim ***** válasza:
9 aha, csak a haver meg rokon nem fogja sose megfejteni, hogy mi okozza a problémát, te okos
2023. febr. 16. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 11:57

Ha egy közeli barát aki mindenkinél jobban ismer téged, nem tudja hogy mi a bajod akkor egy vadidegen pszichológus sem fogja tudni, csak zsákszámra ontja a közhelyeket és elküld pszichiáterhez, akinek ez valóban tanult szakmája 🤷‍♂️

2023. febr. 16. 12:07
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 egy pszichológus munkája nem abból áll, hogy "zsákszámra ontja a közhelyeket". A te bajod csupán annyi, hogy vagy segghülye vagy a témához, vagy mindenféle ismeret nélkül elítéled (vagy mindkettő). Olvass utána, tájékozódj, nézz meg egy egyetemi pszichológiai előadást, és utána prédikálj. Egy haverod, aki soha nem tanult olyan módszereket, technikákat, mellyel lelki problémákat lehetne megoldani, nem fog tudni segíteni. Pszichiáter komolyabb esetekkel foglalkozik, és sok esetben gyógyszerrel kezel. Például egy 12 éves gyereket, akinek elváltak a szülei, és emiatt rossz családkép él benne, ami kihathat a jövőjére, nemhiszem hogy pszichiáterrel kéne kezeltetni és gyógyszerekkel tömni. Ez csak egyetlen példa, millió ilyen létezik, amit te is pontosan tudnál ha kihúznád a fejed a seggedből.
2023. febr. 16. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:
15 ne erőlködj. Ne pazarold rá az időd
2023. febr. 16. 14:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem tudok leszokni az ssri-ről, mert már többször nekifutottam és sokkal rosszabb nélküle.
2023. febr. 16. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!