Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ciki ha 25 éves létemre el kezdtek izgatni a 40+ nők?
Figyelt kérdés
Persze vannak 40+ korba olyanok akik ki néznek többnek. De én olyanokra gondolok akik korukhoz képest elég jól tartsák magukat.2023. febr. 15. 17:24
3/9 anonim válasza:
Miért lenne ciki belátni, hogy sok nő negyven felett is kívánatos?
5/9 anonim válasza:
Nem ciki, ahogy idősödsz majd úgy lesz fiatalabb az ideálod is
Én is így voltam
6/9 anonim válasza:
A helyesírásod cikibb, de az hogy a 40-es nők tetszenek nem. Egészségedre :) Amúgy kinek is kellene elszámolnod vele hogy neked mi tetszik?
7/9 xKakashix válasza:
Csak a milfek :D Nincs abban semmi rossz, én 28 vagyok, eddig 3 milffel feküdtem le, mindegyikkel jó volt.
8/9 anonim válasza:
Hát ha nem is ciki, de szégyen az rád nézve hogy csak álmodozol róluk, de tenni nem akarsz vagy nem tudsz.
Mert ha neked össze jönne néhánnyal is, akkor már nem írnád ide ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!