Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire legális vagy elfogadott hogy egy 18 éves srác egy 15 éves lány szeretkezzenek?
Nem alkalmira gondolok hanem párkapcsolatra.
F/18
Nem tudom mi a baj abban itt sok embernek ha két gimnazista szexel
Jó ne az 50 éves apuka a fia 15 éves osztálytársával de egy tizenegyedikes fiú egy kilencedikes lánnyal miért ne.
Sose értettem azokat akik a szexet 18 éves korhatárral látnák el.
12-es
Ebben nem vagyok biztos
Mert sok fiú 15-16 évesen nemileg teljesen kifejlett mimt egy felnőtt és köztudott hogy a lányok előbb érnek.....
Egészséges emberi társadalom? Miről beszélsz ember?
Ismerek olyan országot, ahol a politikai vezetés szétosztja az ország vagyonát a haveroknak és engedi kifosztani az embereket.
#9 "A virágnak megtiltani nem lehet..." Ismered a verset?
Semmi értelme a 18 éves beleegyezési korhatárnak, mert csak azt érik el vele, hogy ugyanúgy szexelni fognak 16 évesen, csak rettegve. Na ilyenkor szoktt igazán gáz körülmények között történni a szex.
A magas korhatár helyett jobb felvilágosítás kell. Sokkal jobb, ha nem kell a törvénytől félnie a fiatalnak ÉS tudja, mit hogyan, főleg a védekezés terén. Ha a 16 éves lányom szexelni akar, inkább tegye azt legálisan itthon, normális körülmények között, mint ki tudja milyen helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!