Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy visszahúzódó srác is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy visszahúzódó srác is lehet Rocco Siffredi szinten az ágyban?

Figyelt kérdés
Jobban nőkhöz szól a kérdésem, akik már több sráccal feküdtek le. A nagy szájú menő, kigyúrt alfahímek oké, hogy jók az ágyban. Na, de volt már olyanban részed, hogy egy egyszerű csendes srác úgy megdöngetett, ahogy még soha senki???

2023. febr. 15. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A nagymenő alfahímek a legrosszabbak az ágyban, csak magukkal foglalkoznak.

A magának való srácok mindig odaadóbbak és jobbak.

2023. febr. 15. 11:11
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Ki van zárva
2023. febr. 15. 11:16
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Miért ne lehetne? Lányoknál is van ilyen, hogy nyilvánosan szende szűz, az ágyban meg vadmacska. Sok fiú szerint a legjobb párosítás amúgy. :)
2023. febr. 15. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Egy nő:

legyen úrinő a társaságban

tündér a konyhában

szajha az ágyban :D

2023. febr. 15. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

1.-el értek egyet. A nagymenő fiúkák nem tudnak a nőkkel mit kezdeni az ágyban és sok esetben nem is akarnak, önzőek!

Nem bánom hogy a párom a viccesebb, picit antiszoc kocka. Bár talán nálam nem antiszociálisabb, a társaságban is jól elvan és vannak barátai. Ismerkedésben volt picit visszahúzódó. De utána kiderült hogy nagyon törődő és jó az ágyban ^-^

2023. febr. 15. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:
35%
Neked ki mondta, hogy Rocco Siffredi jó az ágyban? Egészen biztosan nem nő volt az illető. Rocco egy nőgyűlölő, aberrált, beteg állat, akinek a partnerei forgatások előtt azon imádkoztak, hogy csak túléljék a jelenetet. Olvass utána, nem én találtam ki. Olyan ne akarj lenni, mint Rocco, mert egyetlen nő sem fog egynél többször lefeküdni veled.
2023. febr. 15. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem teljesen mindegy milyen az ember,nagyszájú vagy visszahúzódó.Semmi köze ahhoz,hogy az ágyban mit tud.

(6os egyértelműen jelzőnek használta...Biztos hallottad már azt ,hogy valaki gyilkos az ágyban.Ha hiszed ha,nem az nem azt jelenti,hogy elvágja a másik torkát.A hozzászólásod egyszerűen arról szólt,hogy bele lehessen kötni valamibe.Nevetséges...)

2023. febr. 15. 22:16
 8/12 anonim ***** válasza:
10%
7-es, az érvelésed ezer sebből vérzik. Mondjuk az tény, hogy a "gyilkos az ágyban" kifejezést még életemben nem hallottam, pedig nem vagyok fiatal, és kevés olyan kifejezés van, amit még sose hallottam. Mindenesetre jelző ide vagy oda, nagyon szerencsétlen frazeológia, ha valaki a "jó szeretőt" a világ leggázabb szeretőjével próbálja kifejezni. (Már ha egyáltalán a kérdező valóban így értette.)
2023. febr. 16. 00:00
 9/12 anonim ***** válasza:
22%
Wow a 4# komment éppen rám illik🙃😊☀️köszönöm.
2023. febr. 16. 06:29
 10/12 anonim ***** válasza:
35%

8. Úgy értette, hogy az életben visszahúzó, az ágyban Casanova.

Akinek nem esett le, az sürgősen kezdjen el értelmezni.. :)

2023. febr. 16. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!