Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, le szoktatok döbbenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, le szoktatok döbbenni akkor ha egy visszahúzódó, csendes srác vad az ágyban?

Figyelt kérdés
Meg ha nagyon fontos neki a szex és volt már kalandja? Egy csöndes, visszahúzódó fiúról nem ezt gondolnátok?
2022. dec. 10. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Én meglepődnék, de csak azért, mert akivel eljutok a szexig az tudja, hogy a romantikus szeretkezést szeretem és nem a vad szexet.

A csöndesség és visszahúzódósag csak egy tulajdonság szóval nem gondolnék róla előre semmit.

2022. dec. 10. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. dec. 10. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze ahhoz, hogy mit szeret és milyen az ágyban. Szóval nem, nem lepődnék meg. A férfiaktól is hallottam már, hogy a csendes lányok a legpajzánabbak, szóval igaz lehet a pasikra is.
2022. dec. 10. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem a döbbenetes kategória nálam, inkább izgató és egyébként nem ritka jelenség. Az már inkább döbbenetes, amikor egy pasinak tök izgalmas személyisége van, aztán az ágyban meg halál unalmas, kiábrándító.
2022. dec. 11. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!