Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az,hogy eddig csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy eddig csak olyan pasikba futottam bele életem során,akiknek büdös volt a nemi szervük? Kinézetükre adtak,ápoltnak néztek ki..de lent nem volt minden rendben.

Figyelt kérdés
4 párom volt eddig életem során,és mind a 4-nél ugyan ebbe futottam bele.nekem kellett szólni,hogy menjenek már el,és mossák meg. Nem tudom, hogy lehet valaki ilyen trehány magára. Természetesen mind a 4 férfival rövid távon elváltak útjaink.
2023. febr. 14. 21:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Enyém se büdös. Naponta 2x mosom, illetve szex előtt mindig. Igénytelen fickóid voltak.
2023. febr. 14. 23:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam szex elött mindig közös fürdés a program! f.
2023. febr. 14. 23:04
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Mostanában huggyozás után mindig megmosom ha tehetem és így egész jó, szagtalan a farkam
2023. febr. 14. 23:13
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
Én inkább az igényesebb párválasztást ajánlanám neked. Mert úgy írod, hogy 4 párod volt. Ha már párod akkor gondolom az a gatya nem az első randin került le róluk és jött a meglepetés. Ha igen akkor ezen is jó lenne elgondolkodni. Ha valakivel párszor találkozok olyan szinten, hogy már páromnak érzem akkor ott nem hiszem el, hogy soha semmi nem utalt náluk az elhanyagolt higiéniára. Egy másnapos ing ami már érződik a szagoktól, nem mosott haj, fogak, ugyanaz a ruházat napokig stb ..bármi. Mert azt nehezen hiszem el , hogy pont mind a 4en patyolatok voltak csak pont amikor már oda került a dolog a szexhez akkor felejtették el megmosni. Pont arra az alkalomra nem tisztálkodtak. Mind a 4 en. Inkább hinném el, hogy az érzések vagy vonzódás stb miatt szemet hunytál látható, árulkodó jelek felett. Egy mai modern pasi/nő is igényes, első látásra is tiszta, illatos stb. Ha ez nincs akkor várható, hogy nem lesz minden rendben illetve saját tapasztalat szerint a nőknek olyan jó orruk van, hogy olyan illatokat, szagokat is "kilométerekről" megéreznek amiket a férfiak nem. Vagyis ne haragudj de én nem hiszem, hogy nem tudtad ezt időben észrevenni ráadásul 4x. Ez nem reális. Vagy elfogult voltál vagy Te is hasonló igényességet képviselsz mint ők ezért tudtak párjaiddá válni igénytelenül is.
2023. febr. 15. 01:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz napokig nem fürdeni, hogy valakinek büdös legyen. Néhány férfinek olyan ott a bőr, bebudosodik alatta.

Nemtudom én találkozgattam egy jó ideig egy férfivel.

Lehúzta a gatyajat, megcsapott az a bűz, az a szép, hogy őt is.

Elsietett megmosni, de én azóta se bírok gondolni se rá.

Aki tudja, hogy szexelni fog a nővel és a találkozó előtt nem fürdik alaposan, az ne is kapjon nőt.

2023. febr. 15. 02:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem siman csak pech ed volt.

Az enyémnek pl alig van szaga. Még egy ledolgozott nap utan is. Gondolom alkati kérdés.

2023. febr. 15. 05:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak igénytelen emberek, de ebből nem kell általánosítani. Én pl nagyon szeretek nyalni, csókolni, szopizni bizonyos testrészeket. Ha a nő nem tiszta, akkor nincs szex, vagy csak egy "minimálprogramos" mutatvány lesz a dologból.

Igen, vannak nők is, akik nem átallják odanyomni a fejemet az ecetesen áporodott, vagy épp egy forró nyári izzadságtól bepállott alfelükhöz. De hát azért vagyok felnőtt férfi, hogy ne csak orálozásra használjam a szám, hanem figyelmeztetésre és búcsúpuszira is.

2023. febr. 15. 06:45
 18/19 anonim ***** válasza:
18%

Nehogy már bevegyétek.

"4 párom volt eddig életem során"

vs

"Mindegyiket az első nadráglehúzás után hagytam ott."

2023. febr. 15. 09:42
 19/19 anonim ***** válasza:
27%

Igen, mondjuk bennem is felmerült hogy szorongós nyomi femcelkreálmány az egész kérdés. Kérdezőnek szerintem az orális szexel van baja.

Vagy simán a saját segg-hal szagú vaginájábol indul ki hogy biztos a fiúknak is büdös. Nos, hát nem. Söt, a normálisan tisztálkodó, egészséges fehérbőrű nőké sem büdös.

Az 1es voltam.

2023. febr. 15. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!