Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tud élvezni a nő, ha elpaskolják a fenekét?
Figyelt kérdés
Erre most komolyan nagyon kiváncsi vagyok. Aki átélt esetleg már ilyet, izgató volt csak, vagy el is élvezett ettől?2023. febr. 14. 18:44
2/8 anonim válasza:
Az erősen szubmisszív nővel a domináns fél - aki nagyon-nagyon jól ismeri a rezdüléseit, minden mozdulatából olvasni tud és reagálni rá - TALÁN tudja ilyen állapotba hozni. Egy addig sosem látott vadidegennel, vagy egy balfékkel aki csak mechanikusan legyezgeti a pálcát, korbácsot mindenféle ráhangolódás nélkül azzal meg nem.
3/8 anonim válasza:
Nagyon élvezem, de önmagában ettől nincs orgazmusom.
4/8 anonim válasza:
Volt egy szubmisszív nőm és az szerette, élvezte ha kézzel, nadrágszíjjal hurkásra vertem a popsiját. El tudott élvezni. Volt olyan is hogy ezt a nőt 90 percig fenekeltem büntetésből.
5/8 érdeklődő35 válasza:
Olyan volt, akit nagyon elfenekeltem, aztán alig kellett a puncijához érnem és hatalmasat élvezett. De csak fenekeléstől nem.
6/8 anonim válasza:
Mentálisan nagyon fel tud izgatni a szexuális megalázottság, kiszolgáltatottság, ami azzal jár, ha jól elveri a pasi a fenekem. Önmagában ettől sztem kb. lehetetlen, hogy egy nőnek ettől orgazmusa legyen, de azt már én is többször átéltem, hogy ilyenkor utána a puncim simogatása, vagy néhány lökés a pasi farkától elég is volt ahhoz, hogy hatalmasat élvezzek.
7/8 anonim válasza:
#4 vagyok.
Szerette a testi fájdalmat és a alázottságot. Nem néztem ki belőle hogy ilyen nő, de elélvezett. Van aki a popsi szextől élvezik el.
8/8 anonim válasza:
nem a paskolástól de ha a deresen kapok 12, 25 ütést, az nagyon felizgat, és utána nem sok kell az orgazmushoz. De fenekelés közben nem tudok elélvezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!