Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért az idősebbek szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az idősebbek szeretik jobban a többest, mint a fiatalok?

Figyelt kérdés
Én 19 éves korom óta rendszeresen csinálom több pasival, de főleg 40 év felettiek azok, akik benne vannak, pedig húsz éves srácokkal se lenne rossz. Miért nem mennek bele? 24/N
2023. febr. 14. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Ők vannak eléggé kiégveszexuálisan és érzelmileg ahhoz, hogy ilyesmire legyen szükségük.
2023. febr. 14. 18:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Olyan nincs rajtam kívül aki nem idős és ez indítja be? Szeretnék kapcsolatot is, de a fétisemről nem mondok le.
2023. febr. 14. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Valahogy én is csak az idősebbekkel találom meg ezt a fajta együttlétet
2023. febr. 14. 18:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Mármint az intimitást vagy a több szereplős szexet?
2023. febr. 14. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs de szerintem egy így nem állja meg teljesen a helyét. Ha már saját példa, 21 éves koromban volt az első többes élményem és azóta sem "szoktam" le róla. Elsősorban nem az életkortól függ ki kedveli a többeseket, vagy ki nem. Sőt pont hogy fiatal korban sokszor nyitottabbak (lennének) az emberek új dolgok, kalandok megélésére. Az más kérdés (itt játszhat szerepet az életkor) hogy sokaknak fiatalon még csak a vágy, a fantázia van meg, de fejben még nincs meg az annak megéléséhez szükséges kurázsi, érettség.
2023. febr. 14. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert idő kell mire felfedezi az ember a saját perverzióit.

Engem izgattak mindig is a kurvás csjaszik, akiknek van forgalma.

De valahogy fujjogtam a gondolatra hogy valaki beleélvezett már.

Aztán egyszercsak ez megfordult, mostmár kifejezetten izgat ha tudom, érzem hogy frissen van töltve. 30 elmúltam amikor ez a gondolat megjött..

2023. febr. 14. 19:32
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt mert nekik már nincs sok választásuk, be kell érniük egy olyan nővel akit közösen dugnak a haverokkal, mert jut nekik más. Egy jóképű fiatal srác meg válogathat a lányok között.

Másrészt pedig ők már vannak olyan igénytelenek, hogy beérjék egy 19 éves kora óta több pasi által szétkúrt, laza erkölcsű ribivel, míg egy fiatal pasi megengedheti magának, hogy csak normális lányokkal álljon szóba, mert azokból is jut neki.

Plusz aki más férfiakkal szexel többesben annak befigyel némi homoszexuális hajlam.

2023. febr. 14. 20:06
 8/11 anonim válasza:
100%
Fiatalon is gondolnak rá a pasik, csak sokan nem merik bevállalni, vagy nem tudják eldönteni, hogy melyik lány lenne benne. Én pl fiatalon eléggé gátlásos voltam. Később ez sokat változott. Egyszer csak azt vettem észre, hogy izgat a többes és a gangbang, főleg ha a csajomat dugjuk többen.
2023. febr. 14. 21:20
 9/11 mikeXxX ***** válasza:
100%

7# Csak az apád nevèben beszèlj !

Elmebeteg vagy ?

Ahogy 20 èvesen 40 èvesen sem vagy rászorulva erre ma is azzal kefèlek akivel akarok !

Arra nem gondolsz hogy idősebb korban több a tapasztalat ès több mindent meg is èlsz vagy èltèl ?

Nem minden ember egyforma !

Kèrdèsre válasz :

Szerintem találsz erre fiatalokat is legutóbb is egy 20 èves gyerek mesèlte nagy büszkèn hogy mit csináltak a haverjával ès egy csajjal . De a többes szexet nem fètisnek mondanám 😆! 43f

2023. febr. 14. 22:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Én sem találok sehol korombeli párokat, idősebbekkel meg nem izgat.

23f

2023. febr. 15. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!